Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Parcul Sub Arini. Apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament 3 camere confort i sibiu zona parcul su

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu
Jan 10, 2017 Jan 10, 2017 Apartament confort I cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Parcul Sub Arini, situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil constructie anul 1989, cu o suprafata totala de 91 mp, pozitionat in cea mai exclusivista si linistita zona a orasului, langa Parcul Sub Arini, la o distanta de doar 5 minute de mers pana in centrul istoric si toate punctele citadine. Locuinta este excelent compartimentata, astfel la intrare se afla un living cu iesire pe un balcon inchis in termopan, hol, 2 dormitoare dintre care unul are iesire pe al doilea balcon, baie prevazuta cu cada si geam de aerisire, bucatarie cu camara si o nisa pentru gatit care a fost amenajata in locul baii de serviciu, toate acestea pun la dispozitia noului proprietar o suprafata utila de 76 mp. Apartamentul are vedere mixta, este foarte luminos si calduros in sezonul rece, prezinta imbunatatiri si dotari de o calitate superioara, printre acestea: centrala termica proprie pe gaz Ariston cu termostat, calorifere din otel, parchet masiv in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC si rulouri exterioare, usa metalica la intrare si din lemn la interior, gresie, faianta, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 67900 euro negociabil.

apartament 3 camere confort i sibiu zona parcul su

Apartament cu 3 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 76 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199018 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 67.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Parcul Sub Arini
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 76 m2
  • Suprafata construita: 91 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1989

Alte informatii:

Apartament confort I cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Parcul Sub Arini, situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil constructie anul 1989, cu o suprafata totala de 91 mp, pozitionat in cea mai exclusivista si linistita zona a orasului, langa Parcul Sub Arini, la o distanta de doar 5 minute de mers pana in centrul istoric si toate punctele citadine.
Locuinta este excelent compartimentata, astfel la intrare se afla un living cu iesire pe un balcon inchis in termopan, hol, 2 dormitoare dintre care unul are iesire pe al doilea balcon, baie prevazuta cu cada si geam de aerisire, bucatarie cu camara si o nisa pentru gatit care a fost amenajata in locul baii de serviciu, toate acestea pun la dispozitia noului proprietar o suprafata utila de 76 mp.
Apartamentul are vedere mixta, este foarte luminos si calduros in sezonul rece, prezinta imbunatatiri si dotari de o calitate superioara, printre acestea: centrala termica proprie pe gaz Ariston cu termostat, calorifere din otel, parchet masiv in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC si rulouri exterioare, usa metalica la intrare si din lemn la interior, gresie, faianta, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 67900 euro negociabil.
  • Vanzare 67.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199018 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 280 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1508 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei