Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Lazaret. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament cu 3 camere la vila in sibiu zona lazar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Lazaret - Sibiu
Mar 01, 2017 Mar 01, 2017 Apartament confort I mobilat si utilat, cu 3 camere decomandate, 2 bai si balcon de vanzare in Sibiu, zona Lazaret, pozitionat la etajul intermediar 2 din 3 al unei vile constructie anul 2006 ce dispune de acoperis din tigla, termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara, frumos amenajata, dispune si de locuri pentru parcare in fata imobilului, accesul pana la acesta se face pe o strada recent asfaltata si iluminata public, avand in imediata apropiere foarte multe facilitati citadine. Aceasta locuinta are o suprafata utila de 72 mp, este foarte calduroasa in sezonul rece, pozitionat la etaj intermediar cu izolatie termica si fonica la exterior, dar in acelasi timp racoroasa in zilele fierbinti de vara, in vecinatatea imobilului se afla multe spatii verzi, distanta pana in centrul orasului este de doar 3 minute de mers cu autoturismul. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, cu mobila la comanda in ambele dormitoare decomandate si in livingul de tip open-space cu bucataria care este dotata cu frigider Arctic, masina de spalat, hota, cuptor si plita electrica incorporata Whirlpool, acces la 2 bai ( o baie de serviciu, iar cea de a doua este prevazuta cu cada ), un hol la intrare, iar livingul si unul dintre dormitoare au iesire pe o terasa foarte spatioasa de 10 mp. Proprietatea are acces si la o curte privata prevazuta cu grill, piscina si spatii verzi, prezinta imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate: geamuri termopan, centrala termica proprie pe gaz Ariston, calorifere din otel, usa metalica la intrare, parchet laminat, usi din lemn la interior, gresie si faianta. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 53.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

apartament cu 3 camere la vila in sibiu zona lazar

Apartament cu 3 camere in zona Lazaret - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199687 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 53.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 86 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Apartament confort I mobilat si utilat, cu 3 camere decomandate, 2 bai si balcon de vanzare in Sibiu, zona Lazaret, pozitionat la etajul intermediar 2 din 3 al unei vile constructie anul 2006 ce dispune de acoperis din tigla, termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara, frumos amenajata, dispune si de locuri pentru parcare in fata imobilului, accesul pana la acesta se face pe o strada recent asfaltata si iluminata public, avand in imediata apropiere foarte multe facilitati citadine.
Aceasta locuinta are o suprafata utila de 72 mp, este foarte calduroasa in sezonul rece, pozitionat la etaj intermediar cu izolatie termica si fonica la exterior, dar in acelasi timp racoroasa in zilele fierbinti de vara, in vecinatatea imobilului se afla multe spatii verzi, distanta pana in centrul orasului este de doar 3 minute de mers cu autoturismul.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, cu mobila la comanda in ambele dormitoare decomandate si in livingul de tip open-space cu bucataria care este dotata cu frigider Arctic, masina de spalat, hota, cuptor si plita electrica incorporata Whirlpool, acces la 2 bai ( o baie de serviciu, iar cea de a doua este prevazuta cu cada ), un hol la intrare, iar livingul si unul dintre dormitoare au iesire pe o terasa foarte spatioasa de 10 mp.
Proprietatea are acces si la o curte privata prevazuta cu grill, piscina si spatii verzi, prezinta imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate: geamuri termopan, centrala termica proprie pe gaz Ariston, calorifere din otel, usa metalica la intrare, parchet laminat, usi din lemn la interior, gresie si faianta.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 53.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 53.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199687 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 447 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1339 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei