Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Gusterita. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament cu 3 camere la etajul 1 in sibiu zona g

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Gusterita - Sibiu
Feb 09, 2017 Feb 09, 2017 Apartament confort I cu 3 camere decomandate si 3 balcoane de vanzare in Sibiu, zona Gusterita, cu o suprafata totala de 78 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 din 3 al unei vile ce dispune de termosistem la exterior, interfon si iluminat cu senzori pe casa scarii care este placata cu gresie si prevazuta cu balustrada curenta de mana, parcari amenajate, iluminate si pavate cu piscoturi. Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2016, satisface nevoile locative ale celui mai pretentios cumparator si prezinta imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate printre care: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalica la intrare si din lemn la interior, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet in fiecare camera. Apartamentul dispune si de un loc de parcare in fata imobilului si este excelent compartimentat respectiv: living luminos de tip open-space cu bucataria utilata cu frigider si plita electrica, hol, 2 dormitoare decomandate cu TV in fiecare camera, baie prevazuta cu cabina de dus, geam de aerisire si obiecte sanitare, toate acestea sunt mobilate la comanda, iar fiecare camera are acces la cate un balcon. Aceasta locuinta este pretabila pentru investitie ( inchiriere), dar satisface cu succes si nevoile oricarei familii, prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe tot parcursul zilei, si se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, de case si vile, cu acces facil la numeroase facilitati citadine. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 39.900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

apartament cu 3 camere la etajul 1 in sibiu zona g

Apartament cu 3 camere in zona Gusterita - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201044 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gusterita
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartament confort I cu 3 camere decomandate si 3 balcoane de vanzare in Sibiu, zona Gusterita, cu o suprafata totala de 78 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 din 3 al unei vile ce dispune de termosistem la exterior, interfon si iluminat cu senzori pe casa scarii care este placata cu gresie si prevazuta cu balustrada curenta de mana, parcari amenajate, iluminate si pavate cu piscoturi.
Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2016, satisface nevoile locative ale celui mai pretentios cumparator si prezinta imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate printre care: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalica la intrare si din lemn la interior, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet in fiecare camera.
Apartamentul dispune si de un loc de parcare in fata imobilului si este excelent compartimentat respectiv: living luminos de tip open-space cu bucataria utilata cu frigider si plita electrica, hol, 2 dormitoare decomandate cu TV in fiecare camera, baie prevazuta cu cabina de dus, geam de aerisire si obiecte sanitare, toate acestea sunt mobilate la comanda, iar fiecare camera are acces la cate un balcon.
Aceasta locuinta este pretabila pentru investitie ( inchiriere), dar satisface cu succes si nevoile oricarei familii, prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe tot parcursul zilei, si se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, de case si vile, cu acces facil la numeroase facilitati citadine.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 39.900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 39.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201044 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 273 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1456 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei