Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Bucuresti Dorobanti. Apartament decomandat la Mansarda din 1 etaj. reala investitie, dorobanti capitale

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Dorobanti - Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 Catoma Property Invest are placerea sa va prezinte o oferta cu un mare potential investitional, un spatiu util de 85 mp la mansarda unei vile cu arhitectura interbelica, intr-o zona diplomatica prin traditie, zona Dorobanti CAPITALE. Spatiului util existent la mansarda i se poate adauga si zona de pod, acesta putand fi integrat intr-un viitor generos apartament cu frumoase detalii de tip loft cu accente din lemn. Plafoanele dintre subsol si parter si, repectiv, parter si etaj sunt din beton, sustinute pe grinzi din beton, astfel constructia fiind una foarte solida si trainica. Plafonul dintre mansarda si pod insa, impreuna cu peretii despartitori, nu fac parte din structura de rezistenta a casei, aspect ce constituie un avantaj in plus creandu-se astfel multiple variante de recompartimentare ale acestui ofertant spatiu. Un alt real avantaj al viitorului proprietar este si faptul ca odata cu spatiul de la mansarda si pod va avea in proprietate si cateva spatii la subsolul imobilului (21.24mp in proprietate exclusiva si inca 36.31mp din spatii comune), dar si teren in proprietate de 214 mp (cote parte din amprenta casei 120/3 mp si curtea in proprietate exclusiva de 94 mp). Accesul se face pe scara de serviciu, o scara luminoasa si bine intretinuta, iar spatiul acestei mansarde necesita o renovare generala, aspect ce poate fi estimat in functie de modificarile ce se doresc a fi facute. Jgheaburile si burlanele au fost schimbate integral, multe din problemele create de infiltratiile de umezeala fiind reduse in acest fel. Pretul este un pret foarte bun pentru zona in care se afla prezenta oferta si este de asemenea usor negociabil. Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la achizitia unei astfel de proprietati, va asteptam cu drag la o vizionare. Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

reala investitie, dorobanti capitale

Apartament cu 3 camere in zona Dorobanti - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 85 m2.
Mansarda / 1 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 229704 | actualizat acum 5 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 120.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Dorobanti
  • Reper: Statuia aviatorilor
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 85 m2
  • Suprafata construita: 130 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1935

Alte informatii:

Catoma Property Invest are placerea sa va prezinte o oferta cu un mare potential investitional, un spatiu util de 85 mp la mansarda unei vile cu arhitectura interbelica, intr-o zona diplomatica prin traditie, zona Dorobanti CAPITALE.
Spatiului util existent la mansarda i se poate adauga si zona de pod, acesta putand fi integrat intr-un viitor generos apartament cu frumoase detalii de tip loft cu accente din lemn.
Plafoanele dintre subsol si parter si, repectiv, parter si etaj sunt din beton, sustinute pe grinzi din beton, astfel constructia fiind una foarte solida si trainica.
Plafonul dintre mansarda si pod insa, impreuna cu peretii despartitori, nu fac parte din structura de rezistenta a casei, aspect ce constituie un avantaj in plus creandu-se astfel multiple variante de recompartimentare ale acestui ofertant spatiu.
Un alt real avantaj al viitorului proprietar este si faptul ca odata cu spatiul de la mansarda si pod va avea in proprietate si cateva spatii la subsolul imobilului (21.24mp in proprietate exclusiva si inca 36.31mp din spatii comune), dar si teren in proprietate de 214 mp (cote parte din amprenta casei 120/3 mp si curtea in proprietate exclusiva de 94 mp).
Accesul se face pe scara de serviciu, o scara luminoasa si bine intretinuta, iar spatiul acestei mansarde necesita o renovare generala, aspect ce poate fi estimat in functie de modificarile ce se doresc a fi facute.
Jgheaburile si burlanele au fost schimbate integral, multe din problemele create de infiltratiile de umezeala fiind reduse in acest fel.
Pretul este un pret foarte bun pentru zona in care se afla prezenta oferta si este de asemenea usor negociabil.
Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la achizitia unei astfel de proprietati, va asteptam cu drag la o vizionare.
Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest
Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI
  • Vanzare 120.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 229704 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 5 ani Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2074 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1668 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.04.2019 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei