Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Dumbravii. Apartament decomandat la etajul 2 din 4 etaje. apartament cu 3 camere etaj 2 pe calea dumbravii i

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Apr 06, 2017 Apr 06, 2017 Apartament confort I cu 3 camere decomandate, 2 bai si pivnita de vanzare in Sibiu, zona Calea Dumbravii, cu o suprafata totala de 84 mp, pozitionat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul 1989, ce dispune de termosistem la exterior, interfon si parcari recent amenajate. Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei, nu are pereti laterali exteriori si se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi. Aceasta proprietate detine si o pivnita uscata de aproximativ 10 mp la subsolul imobilului si a fost renovata complet in anul 2014, printre imbunatatiri si dotari putem aminti: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie Vaillant, calorifere din otel, parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Locuinta este excelent compartimentata si anume: 3 camere decomandate foarte luminoase dintre care una are iesire pe un balcon, 2 bai ( cea mare este prevazuta cu cada si una de serviciu ), bucatarie mobilata la comanda cu loc de luat masa si acces la o camara, un hol spatios din care se face accesul in toate aceste incaperi. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 62990 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

apartament cu 3 camere etaj 2 pe calea dumbravii i

Apartament cu 3 camere in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 203689 | actualizat acum 6 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 62.990 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 84 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1989

Alte informatii:

Apartament confort I cu 3 camere decomandate, 2 bai si pivnita de vanzare in Sibiu, zona Calea Dumbravii, cu o suprafata totala de 84 mp, pozitionat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul 1989, ce dispune de termosistem la exterior, interfon si parcari recent amenajate.
Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei, nu are pereti laterali exteriori si se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi.
Aceasta proprietate detine si o pivnita uscata de aproximativ 10 mp la subsolul imobilului si a fost renovata complet in anul 2014, printre imbunatatiri si dotari putem aminti: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie Vaillant, calorifere din otel, parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Locuinta este excelent compartimentata si anume: 3 camere decomandate foarte luminoase dintre care una are iesire pe un balcon, 2 bai ( cea mare este prevazuta cu cada si una de serviciu ), bucatarie mobilata la comanda cu loc de luat masa si acces la o camara, un hol spatios din care se face accesul in toate aceste incaperi.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 62990 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 62.990 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203689 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 300 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1592 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei