Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu 85 mp decomandat c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 18, 2018 May 18, 2018 Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate cu loc de parcare privat si terasa, pozitionat la parterul inalt al unui imobil compus din doar 3 apartamente, situat pe o strada asfaltata si iluminata public intr-o zona exclusiv de case. Locuinta are o suprafata utila de 85 mp, structura decomandata vine in ajutorul proprietarului cu o suprafata generoasa pliabila, oferind posibilitati multiple de amenajare, dispunand de suprafete mari pentru toate incaperile apartamentului. Spatiul este astfel impartit incat sa creeze doua zone de confort: zona de zi compusa dintr-un living de 33 mp orientat cardinal catre Est ce dispune de acces pe terasa de 11 mp cu o frumoasa vedere catre muntii Fagaras, bucataria inchisa de 8 mp orientata catre Vest si zona de noapte compusa din 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp fiecare si 2 bai ce dispun de ventilatie naturala. Puntea de legatura intre incaperile locuintei este asigurata de un hol generos ce dispune de un spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier. Apartamentul se preda la stadiul de alb: centrala termica prin condensatie 24 kw Bosch si detector de gaz; calorifere de otel; instalatie termica cu distribuitor separat la fiecare calorifer in parte; sape de egalizare semi-uscate mecanizate; instalatie electrica din cupru cu tablou general si sigurante separate pentru toti consumatorii de putere; tamplarie din PVC 3 camere marca Rehau si 2 foi de sticla; usa de intrare metalica antiefractie placata cu panou din MDF; pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in 2 straturi de lavabila ( se pot alege diferite culori in functie de preferintele dumneavoastra ); instalatii sanitare; contorizari separate si contoare montate; Structura de rezistenta a imobilului este construita pe zidarie portanta, peretii exteriori fiind construiti din caramida Porotherm de 30 cm, iar peretii de compartimentare sunt realizati din caramida Porotherm de 25 cm. La exterior peretii sunt termoizolati cu polistiren expandat de 10 cm cu o densitate de EPS 80 ceea ce va ofera o protectie suplimentara fata de temperaturile de afara. Acoperisul este realizat din tigla Bramac cu hidroizolatie Bramac. Casa scarii este iluminata natural, placata cu gresie antiderapanta, balustrada din inox corpuri de iluminat cu senzori de miscare si usa de acces din PVC. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 67.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 3 camere in sibiu 85 mp decomandat c

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 85 m2.
Parter / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 215779 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 67.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 85 m2
  • Suprafata construita: 113 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate cu loc de parcare privat si terasa, pozitionat la parterul inalt al unui imobil compus din doar 3 apartamente, situat pe o strada asfaltata si iluminata public intr-o zona exclusiv de case.
Locuinta are o suprafata utila de 85 mp, structura decomandata vine in ajutorul proprietarului cu o suprafata generoasa pliabila, oferind posibilitati multiple de amenajare, dispunand de suprafete mari pentru toate incaperile apartamentului.
Spatiul este astfel impartit incat sa creeze doua zone de confort: zona de zi compusa dintr-un living de 33 mp orientat cardinal catre Est ce dispune de acces pe terasa de 11 mp cu o frumoasa vedere catre muntii Fagaras, bucataria inchisa de 8 mp orientata catre Vest si zona de noapte compusa din 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp fiecare si 2 bai ce dispun de ventilatie naturala. Puntea de legatura intre incaperile locuintei este asigurata de un hol generos ce dispune de un spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier.

Apartamentul se preda la stadiul de alb:

centrala termica prin condensatie 24 kw Bosch si detector de gaz;
calorifere de otel;
instalatie termica cu distribuitor separat la fiecare calorifer in parte;
sape de egalizare semi-uscate mecanizate;
instalatie electrica din cupru cu tablou general si sigurante separate pentru toti consumatorii de putere;
tamplarie din PVC 3 camere marca Rehau si 2 foi de sticla;
usa de intrare metalica antiefractie placata cu panou din MDF;
pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in 2 straturi de lavabila ( se pot alege diferite culori in functie de preferintele dumneavoastra );
instalatii sanitare;
contorizari separate si contoare montate;


Structura de rezistenta a imobilului este construita pe zidarie portanta, peretii exteriori fiind construiti din caramida Porotherm de 30 cm, iar peretii de compartimentare sunt realizati din caramida Porotherm de 25 cm. La exterior peretii sunt termoizolati cu polistiren expandat de 10 cm cu o densitate de EPS 80 ceea ce va ofera o protectie suplimentara fata de temperaturile de afara. Acoperisul este realizat din tigla Bramac cu hidroizolatie Bramac. Casa scarii este iluminata natural, placata cu gresie antiderapanta, balustrada din inox corpuri de iluminat cu senzori de miscare si usa de acces din PVC.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 67.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 67.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215779 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 594 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1028 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei