Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament 2 camere si parcare subterana calea cis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 03, 2018 Apr 03, 2018 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate cu o suprafata totala de 65 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 etaje, imobil ce dispune si de parcari subterane, acestea avand accesul printr-o usa de acces automatizata, fiecare loc de parcare fiind delimitat si inscriptionat cu numarul apartamentului. Constructia parcarii dispune de termoizolatie cu polistiren extrudat de 5 cm, hidroizolatie cu sistem de la Isomat si membrana bituminoasa cat si drenaj. Imobilul este situat in Sibiu zona Calea Cisnadiei, constructia este una noua din anul 2017 realizata din materiale de o calitate superioara precum caramida Cemacon Evoceramic de 30 cm pentru zidaria exterioara, cu izolatie exterioara din polistiren extrudat de 10 cm EPS 100 zugravita cu tencuiala decorativa siliconata. Compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului, acoperisul este din tigla de la Bramac cu hidroizolatie de la Bramac. Compartimentare si suprafete: - living foarte spatios si luminos cu o suprafata de 21 mp - dormitor de 12 mp - dormitor de 10 mp - bucatarie de tip open-space - baie generoasa de 6 mp cu geam de aerisire - hol - balcon deschis cu acces din toate incaperile Finisaje si dotari: - sape mecanizate elicoterizate semiuscate - pereti tencuiti pe baza de var - ciment, gletuiti cu glet Satengips Knauf si vopsiti cu lavabila - usa de metal la intrare - centrala termica marca Bosch prin condensatie - calorifere din otel - distribuitori separati pentru fiecare calorifer - instalatii electrice trase prin copex cu cablu din cupru - prize si intrerupatoare cu interior ceramic montate ( marca Schneider ) - geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 6 camere si 3 foi de sticla Casa scarii se preda finisata cu gresie portelanata antiderapanta, iluminare naturala cat si iluminare pe baza de senzori de miscare, peretii zugraviti cu lavabila, mana curenta din inox, usa de acces in imobil din tamplarie PVC, interfon la intrare cu cate un post pentru fiecare apartament. Apartamentul se vinde la pretul de 55.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament 2 camere si parcare subterana calea cis

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 48 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207719 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 48 m2
  • Suprafata construita: 65 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate cu o suprafata totala de 65 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 etaje, imobil ce dispune si de parcari subterane, acestea avand accesul printr-o usa de acces automatizata, fiecare loc de parcare fiind delimitat si inscriptionat cu numarul apartamentului. Constructia parcarii dispune de termoizolatie cu polistiren extrudat de 5 cm, hidroizolatie cu sistem de la Isomat si membrana bituminoasa cat si drenaj.
Imobilul este situat in Sibiu zona Calea Cisnadiei, constructia este una noua din anul 2017 realizata din materiale de o calitate superioara precum caramida Cemacon Evoceramic de 30 cm pentru zidaria exterioara, cu izolatie exterioara din polistiren extrudat de 10 cm EPS 100 zugravita cu tencuiala decorativa siliconata. Compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului, acoperisul este din tigla de la Bramac cu hidroizolatie de la Bramac.

Compartimentare si suprafete:

- living foarte spatios si luminos cu o suprafata de 21 mp
- dormitor de 12 mp
- dormitor de 10 mp
- bucatarie de tip open-space
- baie generoasa de 6 mp cu geam de aerisire
- hol
- balcon deschis cu acces din toate incaperile

Finisaje si dotari:

- sape mecanizate elicoterizate semiuscate
- pereti tencuiti pe baza de var - ciment, gletuiti cu glet Satengips Knauf si vopsiti cu lavabila
- usa de metal la intrare
- centrala termica marca Bosch prin condensatie
- calorifere din otel
- distribuitori separati pentru fiecare calorifer
- instalatii electrice trase prin copex cu cablu din cupru
- prize si intrerupatoare cu interior ceramic montate ( marca Schneider )
- geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 6 camere si 3 foi de sticla

Casa scarii se preda finisata cu gresie portelanata antiderapanta, iluminare naturala cat si iluminare pe baza de senzori de miscare, peretii zugraviti cu lavabila, mana curenta din inox, usa de acces in imobil din tamplarie PVC, interfon la intrare cu cate un post pentru fiecare apartament.

Apartamentul se vinde la pretul de 55.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207719 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1500 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1678 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei