Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 3 camere decomandate sibiu calea cis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Mar 19, 2018 Mar 19, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 72 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, constructie noua din 2017. Imobilul este ultima constructie din zona toate fiind deja finalizate, se afla pe o strada privata si linistita care este pavata si iluminata public, situata in imediata apropiere de oras. Un plus la acest imobil este faptul ca parterul imobilul este pastrat pentru spatii comerciale ceea ce inseamna ca nu va mai fi distanta o problema pentru a ajunge la magazine alimentare. Compartimentare si suprafete: Apartamentul beneficiaza de o compartimentare total decomandata si este compusa astfel: hol intrare ce dispune de un spatiu pentru depozitare de 2 mp, living spatios si luminos cu o suprafata de 17 mp cu acces la un balcon propriu de 4 mp, dormitor matrimonial de 15 mp cu acces la o terasa de 3.7 mp, acesta dispune si de propria baie de 5 mp cu geam de aerisire, un al doilea dormitor de 11.5 mp de asemenea cu acces la terasa, bucatarie inchisa de 9 mp si o a doua baie de 5.5 mp. Locuinta este finisata si dotata cu: - centrala termica individuala marca Bosch - calorifere din otel - usa metalica la intrare cu inchideri in mai multe puncte - usi interioare Deko Doors - geamuri termopan cu tamplarie PVC Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere, ferestrele au o parte fixa si o parte cu dubla deschidere - sapa elicopterizata - pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu doua straturi de lavabila alba - racordare la retelele edilitare existente in zona - alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV - instalatie de interfon, cu cate un post interior ( in apartament ), montat la intrarea in apartament Imobilul este construit din materiale de buna calitate precum caramida Porotherm de 30 cm la exterior si izolatie termosistem din polistiren de 10 cm EPS 80 la exterior vopsita cu tencuiala decorativa siliconata, compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm ceea ce confera o buna izolatie fonica intre incaperi, acoperis din tigla Bramac. Locuinta se vinde la pretul de 49.800 euro, gratuit beneficiati si de un loc de parcare privat.

apartament cu 3 camere decomandate sibiu calea cis

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 206705 | actualizat acum 6 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.800 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 98 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 72 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, constructie noua din 2017. Imobilul este ultima constructie din zona toate fiind deja finalizate, se afla pe o strada privata si linistita care este pavata si iluminata public, situata in imediata apropiere de oras. Un plus la acest imobil este faptul ca parterul imobilul este pastrat pentru spatii comerciale ceea ce inseamna ca nu va mai fi distanta o problema pentru a ajunge la magazine alimentare.
Compartimentare si suprafete:

Apartamentul beneficiaza de o compartimentare total decomandata si este compusa astfel: hol intrare ce dispune de un spatiu pentru depozitare de 2 mp, living spatios si luminos cu o suprafata de 17 mp cu acces la un balcon propriu de 4 mp, dormitor matrimonial de 15 mp cu acces la o terasa de 3.7 mp, acesta dispune si de propria baie de 5 mp cu geam de aerisire, un al doilea dormitor de 11.5 mp de asemenea cu acces la terasa, bucatarie inchisa de 9 mp si o a doua baie de 5.5 mp.

Locuinta este finisata si dotata cu:

- centrala termica individuala marca Bosch
- calorifere din otel
- usa metalica la intrare cu inchideri in mai multe puncte
- usi interioare Deko Doors
- geamuri termopan cu tamplarie PVC Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere, ferestrele au o parte fixa si o parte cu dubla deschidere
- sapa elicopterizata
- pereti tencuiti / gletuiti si vopsiti cu doua straturi de lavabila alba
- racordare la retelele edilitare existente in zona
- alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon si cablu TV
- instalatie de interfon, cu cate un post interior ( in apartament ), montat la intrarea in apartament

Imobilul este construit din materiale de buna calitate precum caramida Porotherm de 30 cm la exterior si izolatie termosistem din polistiren de 10 cm EPS 80 la exterior vopsita cu tencuiala decorativa siliconata, compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm ceea ce confera o buna izolatie fonica intre incaperi, acoperis din tigla Bramac.

Locuinta se vinde la pretul de 49.800 euro, gratuit beneficiati si de un loc de parcare privat.
  • Vanzare 49.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206705 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 778 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1713 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei