Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament intabulat 3 camere la cheie sibiu comis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jan 19, 2017 Jan 19, 2017 Apartament intabulat de vanzare de la persoana fizica cu 3 camere decomandate la cheie, in Sibiu pe Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 75 mp si totala de 95 mp, situat la parterul inalt al unui imobil cu 2 etaje si doar doua apartamente pe palier. COMISION ZERO! Imobilul construit din caramida Porotherm cu izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm si acoperis din tigla, situat pe o strada privata, pavata si iluminata public cu vedere spre muntii Fagaras si aproape de Padurea Dumbrava. Apartamentul are o compartimentare optima pentru a beneficia de un confort sporit: living cu bucatarie de 27 mp foarte luminos si usor de amenajat ( bucataria se poate inchide la cerere ), dormitor spatios de 15 mp ( atat din acest dormitor cat si din living se poate ajunge in balconul de 9.4 mp ), dormitor de 13 mp, hol de 10 mp, debara ( foarte utila pentru a depozita numeroase lucruri ), toaleta de serviciu si baie de 7.5 mp cu geam de aerisire. Stadiul de predare este la cheie unde aveti posibilitatea sa va alegeti materialele dorite pentru amenajare ( gresie, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, lavabila ), centrala termica, tamplaria PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, caloriferele din otel si toate utilitatile racordate fiind puse la dispozitie de catre proprietar. Apartamentul este vandut de o persoana fizica asa ca nu trebuie data declaratia de TVA de 5% si veti putea beneficia de acest avantaj in viitor daca achizitionati alta locuinta. Pretul de vanzare este de 47.500 euro cu un loc de parcare gratuit si se poate achizitiona prin credite bancare fara costuri suplimentare.

apartament intabulat 3 camere la cheie sibiu comis

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Parter / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 200348 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 47.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament intabulat de vanzare de la persoana fizica cu 3 camere decomandate la cheie, in Sibiu pe Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 75 mp si totala de 95 mp, situat la parterul inalt al unui imobil cu 2 etaje si doar doua apartamente pe palier. COMISION ZERO!
Imobilul construit din caramida Porotherm cu izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm si acoperis din tigla, situat pe o strada privata, pavata si iluminata public cu vedere spre muntii Fagaras si aproape de Padurea Dumbrava.
Apartamentul are o compartimentare optima pentru a beneficia de un confort sporit: living cu bucatarie de 27 mp foarte luminos si usor de amenajat ( bucataria se poate inchide la cerere ), dormitor spatios de 15 mp ( atat din acest dormitor cat si din living se poate ajunge in balconul de 9.4 mp ), dormitor de 13 mp, hol de 10 mp, debara ( foarte utila pentru a depozita numeroase lucruri ), toaleta de serviciu si baie de 7.5 mp cu geam de aerisire.
Stadiul de predare este la cheie unde aveti posibilitatea sa va alegeti materialele dorite pentru amenajare ( gresie, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, lavabila ), centrala termica, tamplaria PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, caloriferele din otel si toate utilitatile racordate fiind puse la dispozitie de catre proprietar.
Apartamentul este vandut de o persoana fizica asa ca nu trebuie data declaratia de TVA de 5% si veti putea beneficia de acest avantaj in viitor daca achizitionati alta locuinta.
Pretul de vanzare este de 47.500 euro cu un loc de parcare gratuit si se poate achizitiona prin credite bancare fara costuri suplimentare.
  • Vanzare 47.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200348 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 115 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1148 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei