Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament 3 camere si pod in sibiu zona calea cis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 05, 2017 Apr 05, 2017 Apartament de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei, cu 3 camere decomandate, situat la etajul 2, cu o suprafata utila de 75 mp plus pod pe toata suprafata locuintei ( in jur de 60 mp utili deoarece inaltimea la coama este de 3 m iar pe laterale de 1.5 m), in care accesul se poate face prin intermediul unei scari interioare fixe in locul spatiului pentru depozitare. Imobilul este construit din caramida Porotherm de 30 cm, compartimentarile interioare din caramida de 25 cm, acoperisul din tigla Bramac, izolatia termica exterioara din polistiren de 10 cm EPS 80. Apartamentul este compus din bucatarie inchisa de 8.3 mp, living de 19 mp, doua dormitoare de 13.7 si 12.7 mp ( acest dormitor are balcon propriu de 2.7 mp iar din living si dormitorul cel mare are acces in cel de-al doilea dormitor de 5.4 mp ), hol de 8 mp, baie de 7.5 mp, toaleta de serviciu de 3.4 mp, debara de 2.17 mp ( in locul careia se poate face scara fixa pentru acces in pod ). Stadiul de predare este de alb avansat cu: centrala termica individuala marca Bosh Buderus, calorifere din otel, usa metalica la intrare, tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan in 3 foi si 5 camere, usi interioare marca Deko Doors, prize, intrerupatoare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, sapa elicopterizata, iar pentru pod sunt trase instalatiile sanitare, electrice si de incalzire. Apartamentul are pretul de 46.500 euro cu un loc de parcare gratuit, poate fi achizitionat si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.

apartament 3 camere si pod in sibiu zona calea cis

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 200145 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 46.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei, cu 3 camere decomandate, situat la etajul 2, cu o suprafata utila de 75 mp plus pod pe toata suprafata locuintei ( in jur de 60 mp utili deoarece inaltimea la coama este de 3 m iar pe laterale de 1.5 m), in care accesul se poate face prin intermediul unei scari interioare fixe in locul spatiului pentru depozitare.
Imobilul este construit din caramida Porotherm de 30 cm, compartimentarile interioare din caramida de 25 cm, acoperisul din tigla Bramac, izolatia termica exterioara din polistiren de 10 cm EPS 80.
Apartamentul este compus din bucatarie inchisa de 8.3 mp, living de 19 mp, doua dormitoare de 13.7 si 12.7 mp ( acest dormitor are balcon propriu de 2.7 mp iar din living si dormitorul cel mare are acces in cel de-al doilea dormitor de 5.4 mp ), hol de 8 mp, baie de 7.5 mp, toaleta de serviciu de 3.4 mp, debara de 2.17 mp ( in locul careia se poate face scara fixa pentru acces in pod ).
Stadiul de predare este de alb avansat cu: centrala termica individuala marca Bosh Buderus, calorifere din otel, usa metalica la intrare, tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan in 3 foi si 5 camere, usi interioare marca Deko Doors, prize, intrerupatoare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, sapa elicopterizata, iar pentru pod sunt trase instalatiile sanitare, electrice si de incalzire.
Apartamentul are pretul de 46.500 euro cu un loc de parcare gratuit, poate fi achizitionat si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.
  • Vanzare 46.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200145 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 476 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1402 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei