Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. penthouse cu 3 camere in sibiu zona calea cisnadie

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 18, 2017 May 18, 2017 Penthouse de vanzare compus din 3 camere decomandate, cu o suprafata utila de 77 mp, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la etajul retras al unui imobil cu 2 etaje, imobil ce dispune si de lift. Pozitionarea imobilului este ideala, fiind intr-o zona rezidentiala de constructii noi pe o strada pavata si iluminata, totusi in imediata apropiere de oras ( aproximativ 600 metri ) fata de punctele de interes precum centre comerciale, institutii de invatamant si bancare, mijloace de transport in comun.   Constructia este noua, din anul 2016, este realizata din materiale de o calitate superioara nefacandu-se rabat de la calitate, astfel s-a folosit caramida de 30 cm la exterior marca Porotherm cu izolatie termica din polistiren de 10 cm cu tencuiala decorativa siliconata pentru o durata de viata mai indelungata. Compartimentarile interioare au fost realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile locuintei, de asemenea au fost facute si plansee din beton cu o grosime de 30 cm intre etaje. Compartimentarea locuintei este foarte bine gandita si compusa astfel: la intrarea in locuinta este un hol generos de 13 mp ( unde cu usurinta pot fi amenajate spatii pentru depozitare ) din care se face accesul catre incaperile locuintei unde gasim un living foarte luminos si spatios cu o suprafata de 29 mp, zona de dinning, cu acces la terasa de 60 mp, bucatarie tip open - space, dormitor matrimonial de 14 mp cu acces la terasa, un al doilea dormitor de 12 mp cu acces la terasa, doua bai de 3 si repectiv 5.5 mp cu geam de aerisire. Finisaje si dotari: - centrala termica in condensatie marca Viessmann - calorifere din otel triple - usa de metal antiefractie la intrare - geamuri termopan marca Salamander cu 3 foi de sticla si 7 camere - pereti tencuiti si gletuiti - pereti vopsiti cu lavabila ecologica - sapa autonivelanta Locuinta se preda la stadiu de alb, nu necesita o investitie majora in finisaje, prize si intrerupatoare montate, de asemenea gratuit beneficiati si de un loc de parcare gratuit cu posibilitatea de a mai achizitiona unul contra cost pentru suma de 2000 euro. Penthouse-ul se vinde la pretul de 70.000 Euro.

penthouse cu 3 camere in sibiu zona calea cisnadie

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 77 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 200096 | actualizat acum 6 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 70.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 77 m2
  • Suprafata construita: 151 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Penthouse de vanzare compus din 3 camere decomandate, cu o suprafata utila de 77 mp, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la etajul retras al unui imobil cu 2 etaje, imobil ce dispune si de lift.
Pozitionarea imobilului este ideala, fiind intr-o zona rezidentiala de constructii noi pe o strada pavata si iluminata, totusi in imediata apropiere de oras ( aproximativ 600 metri ) fata de punctele de interes precum centre comerciale, institutii de invatamant si bancare, mijloace de transport in comun.
 
Constructia este noua, din anul 2016, este realizata din materiale de o calitate superioara nefacandu-se rabat de la calitate, astfel s-a folosit caramida de 30 cm la exterior marca Porotherm cu izolatie termica din polistiren de 10 cm cu tencuiala decorativa siliconata pentru o durata de viata mai indelungata. Compartimentarile interioare au fost realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile locuintei, de asemenea au fost facute si plansee din beton cu o grosime de 30 cm intre etaje.

Compartimentarea locuintei este foarte bine gandita si compusa astfel: la intrarea in locuinta este un hol generos de 13 mp ( unde cu usurinta pot fi amenajate spatii pentru depozitare ) din care se face accesul catre incaperile locuintei unde gasim un living foarte luminos si spatios cu o suprafata de 29 mp, zona de dinning, cu acces la terasa de 60 mp, bucatarie tip open - space, dormitor matrimonial de 14 mp cu acces la terasa, un al doilea dormitor de 12 mp cu acces la terasa, doua bai de 3 si repectiv 5.5 mp cu geam de aerisire.

Finisaje si dotari:

- centrala termica in condensatie marca Viessmann
- calorifere din otel triple
- usa de metal antiefractie la intrare
- geamuri termopan marca Salamander cu 3 foi de sticla si 7 camere
- pereti tencuiti si gletuiti
- pereti vopsiti cu lavabila ecologica
- sapa autonivelanta

Locuinta se preda la stadiu de alb, nu necesita o investitie majora in finisaje, prize si intrerupatoare montate, de asemenea gratuit beneficiati si de un loc de parcare gratuit cu posibilitatea de a mai achizitiona unul contra cost pentru suma de 2000 euro.

Penthouse-ul se vinde la pretul de 70.000 Euro.
  • Vanzare 70.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200096 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 496 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1451 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei