Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament 3 camere in sibiu calea cisnadiei comis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jun 21, 2017 Jun 21, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 75 mp si totala de 110 mp, situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil cu doar doua apartamente pe palier. Imobilul este construit cu materiale de calitate superioara respectiv caramida Porotherm de 30 cm la exterior, compartimentarea interioara din caramida de 25 cm, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm EPS 80, acoperis din tigla Bramac, se afla pe o strada pavata si iluminata public. Apartamentul are vedere spre muntii Fagaras ( pozitionat spre sud astfel aveti caldura si lumina naturala toata ziua ), este compus din living de 19 mp, bucatarie inchisa de 8 mp, dormitor de aproximativ 14 mp ( atat din living cat si din dormitor se poate iesi in primul balcon de 5.4 mp ), dormitor de 12.7 mp cu balcon propriu, hol de 8 mp, debara de 2 mp, toaleta de serviciu de 3.4 mp si baia principala de 7.5 mp. Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala marca Bosh, calorifere din otel, tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan in 3 foi si 5 camere, usa metalica la intrare, usi interioare marca Deko Doors, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, toate utilitatile racordate, contor de gaz, curent si apometru. Pretul apartamentului este de 44.500 euro cu TVA de 5% inclus si cu un loc de parcare gratuit, iar ca modalitate de plata se accepta orice tip de credit bancar inclusiv Prima Casa. Nu se percepe comision!

apartament 3 camere in sibiu calea cisnadiei comis

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199614 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 75 mp si totala de 110 mp, situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil cu doar doua apartamente pe palier.
Imobilul este construit cu materiale de calitate superioara respectiv caramida Porotherm de 30 cm la exterior, compartimentarea interioara din caramida de 25 cm, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm EPS 80, acoperis din tigla Bramac, se afla pe o strada pavata si iluminata public.
Apartamentul are vedere spre muntii Fagaras ( pozitionat spre sud astfel aveti caldura si lumina naturala toata ziua ), este compus din living de 19 mp, bucatarie inchisa de 8 mp, dormitor de aproximativ 14 mp ( atat din living cat si din dormitor se poate iesi in primul balcon de 5.4 mp ), dormitor de 12.7 mp cu balcon propriu, hol de 8 mp, debara de 2 mp, toaleta de serviciu de 3.4 mp si baia principala de 7.5 mp.
Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala marca Bosh, calorifere din otel, tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan in 3 foi si 5 camere, usa metalica la intrare, usi interioare marca Deko Doors, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, toate utilitatile racordate, contor de gaz, curent si apometru.
Pretul apartamentului este de 44.500 euro cu TVA de 5% inclus si cu un loc de parcare gratuit, iar ca modalitate de plata se accepta orice tip de credit bancar inclusiv Prima Casa. Nu se percepe comision!
  • Vanzare 44.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199614 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 846 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1394 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei