Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 3 camere zona calea cisnadiei in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Feb 06, 2017 Feb 06, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate, de vanzare, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, desfasurat pe o suprafata utila de 59 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, cu acoperis din tigla si parcare proprie gratuita in fata blocului. Acesta a fost conceput in asa fel, incat sa se adapteze diferitelor preferinte sau nevoi ale locatarilor, compartimentarea apartamentului a fost realizata pe structura realizata pe proiectul initial respectandu-se dorinta proprietarilor de a amenaja resedinta intr-un ambient contemporan: un hol spatios unde poate fi amenajat un spatiu pentru depozitare, un living generos cu bucatarie open-space, doua dormitoare decomandate de aproximativ 15 mp respectiv 10 mp, o baie generoasa si un balcon de 8 mp cu acces atat din living cat si din dormitorul mare. Finisajele folosite sunt de exceptie precum sape elicopterizate, caramida Porotherm de 30 cm la exterior respectiv 25 cm la interior, termosistem de 10 cm EPS 80, dispune de: tencuiala decorativa la esterior, usa din metal la exterior, usi din lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander cu doua foi de sticla si 5 camere, pereti tencuiti, gletuiti si doua straturi de lavabila, prize si intrerupatoare montate, instalatie electrica si sanitara, contoare separate. Pozitionarea resedintei este facuta pe Sud, astfel ca prezenta luminii naturale in proprietate este o constanta zilnica, este locatia ideala pentru un cuplu dinamic, activ, ce-si doreste o viata aproape de natura si departe de zgomotul urban. Apartamentul se vinde la stadiul de alb la pretul de 36.500 euro cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si prin programul Prima Casa, se poate achizitiona si la stadiul de cheie la pretul de 40.000 euro.

apartament cu 3 camere zona calea cisnadiei in sib

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 59 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199234 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 36.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 59 m2
  • Suprafata construita: 71 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate, de vanzare, zona Calea Cisnadiei in Sibiu, desfasurat pe o suprafata utila de 59 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, cu acoperis din tigla si parcare proprie gratuita in fata blocului.
Acesta a fost conceput in asa fel, incat sa se adapteze diferitelor preferinte sau nevoi ale locatarilor, compartimentarea apartamentului a fost realizata pe structura realizata pe proiectul initial respectandu-se dorinta proprietarilor de a amenaja resedinta intr-un ambient contemporan: un hol spatios unde poate fi amenajat un spatiu pentru depozitare, un living generos cu bucatarie open-space, doua dormitoare decomandate de aproximativ 15 mp respectiv 10 mp, o baie generoasa si un balcon de 8 mp cu acces atat din living cat si din dormitorul mare.
Finisajele folosite sunt de exceptie precum sape elicopterizate, caramida Porotherm de 30 cm la exterior respectiv 25 cm la interior, termosistem de 10 cm EPS 80, dispune de: tencuiala decorativa la esterior, usa din metal la exterior, usi din lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander cu doua foi de sticla si 5 camere, pereti tencuiti, gletuiti si doua straturi de lavabila, prize si intrerupatoare montate, instalatie electrica si sanitara, contoare separate.
Pozitionarea resedintei este facuta pe Sud, astfel ca prezenta luminii naturale in proprietate este o constanta zilnica, este locatia ideala pentru un cuplu dinamic, activ, ce-si doreste o viata aproape de natura si departe de zgomotul urban.
Apartamentul se vinde la stadiul de alb la pretul de 36.500 euro cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si prin programul Prima Casa, se poate achizitiona si la stadiul de cheie la pretul de 40.000 euro.
  • Vanzare 36.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199234 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 204 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1023 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei