Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament la casa 3 camere zona calea cisnadiei i

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Feb 15, 2017 Feb 15, 2017 Apartament de vanzare la casa cu 3 camere decomandate, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 78 mp, situat la etajul 1 al unui imobil cu 1 etaj, constructie noua din 2014. Locuinta este foarte bine compartimentata compusa dintr-un hol generos la intrare din care se face accesul in toate incaperile, respectiv: living spatios si luminos de 29 mp complet mobilat si utilat, dormitor matrimonial de 16 mp complet mobilat si al doilea dormitor de 12 mp complet mobilat, bucatarie inchisa de 9 mp complet mobilata si utilata cu electrocasnice de ultima generatie, baie de 6 mp cu cabina de dus si geam de aerisire. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri precum parchet dublu stratificat in zona de living si dormitoare, gresie si faianta in baie si bucatarie, mobila foarte moderna si de calitate, usa de metal antiefractie la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopam din tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere de otel. Imobilul dispune si de o terasa de 90 mp unde se afla amenajata o filigorie, loc pentru gratar, zona de luat masa, accesul catre terasa se face cu ajutorul unei scari exterioare, de asemenea imobilul mai dispune de o curte libera de 150 mp pavata cu dale si cu acces auto, dar si 2 locuri de parcare private in fata proprietatii. Pretul de vanzare al apartamentului este de 73.000 euro.

apartament la casa 3 camere zona calea cisnadiei i

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198847 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 73.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 78 m2
  • Suprafata construita: 94 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartament de vanzare la casa cu 3 camere decomandate, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 78 mp, situat la etajul 1 al unui imobil cu 1 etaj, constructie noua din 2014.
Locuinta este foarte bine compartimentata compusa dintr-un hol generos la intrare din care se face accesul in toate incaperile, respectiv: living spatios si luminos de 29 mp complet mobilat si utilat, dormitor matrimonial de 16 mp complet mobilat si al doilea dormitor de 12 mp complet mobilat, bucatarie inchisa de 9 mp complet mobilata si utilata cu electrocasnice de ultima generatie, baie de 6 mp cu cabina de dus si geam de aerisire.
Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri precum parchet dublu stratificat in zona de living si dormitoare, gresie si faianta in baie si bucatarie, mobila foarte moderna si de calitate, usa de metal antiefractie la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopam din tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere de otel.
Imobilul dispune si de o terasa de 90 mp unde se afla amenajata o filigorie, loc pentru gratar, zona de luat masa, accesul catre terasa se face cu ajutorul unei scari exterioare, de asemenea imobilul mai dispune de o curte libera de 150 mp pavata cu dale si cu acces auto, dar si 2 locuri de parcare private in fata proprietatii.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 73.000 euro.
  • Vanzare 73.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198847 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 242 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1763 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei