Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament de lux 98 mp utili in sibiu zona calea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jul 12, 2016 Jul 12, 2016 Apartament de lux de vanzare cu 3 camere decomandate si suprafata utila de 98 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil din caramida dotat cu lift pentru 6 persoane. Imobilul se diferentiaza de celelalte constructii prin calitatea de care da dovada, suprafetele foarte mari aferente apartamentelor, terasele superbe cu vedere spre Muntii Fagaras si nu in ultimul rand liftul, fiind singura constructie din zona care are lift. Apartamentul este compus din living cu bucatarie ( care se poate inchide la cerere ) de aproximativ 36 mp, 2 dormitoare de 17 mp fiecare, 2 bai cu geam de aerisire dintre care o baie de 7.7 mp, dressing, terasa de 20 mp in care accesul se poate face din bucatarie, living dar si din dormitor. Stadiul de predare este de alb cu centrala termica marca Ferroli si calorifere din otel, usa metalica la intrare, pereti gletuiti si dati cu lavabila alba, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta, tamplarie PVC marca Salamander cu 3 foi de sticla si 6 camere, toate utilitatile racordate si puse in functiune, izolatie termica exterioara din polistiren extrudat de 10 cm, izolatie fonica intre etaje, loc de parcare inscriptionat. Pretul de vanzare este de 65.000 euro la stadiul de alb dar se poate preda si la cheie la pretul de 70.000 euro unde beneficiati de un buget generos pentru a va alege materialele pentru finisaje. COMISION ZERO!

apartament de lux 98 mp utili in sibiu zona calea

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 98 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 189117 | actualizat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 98 m2
  • Suprafata construita: 130 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de lux de vanzare cu 3 camere decomandate si suprafata utila de 98 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil din caramida dotat cu lift pentru 6 persoane.
Imobilul se diferentiaza de celelalte constructii prin calitatea de care da dovada, suprafetele foarte mari aferente apartamentelor, terasele superbe cu vedere spre Muntii Fagaras si nu in ultimul rand liftul, fiind singura constructie din zona care are lift.
Apartamentul este compus din living cu bucatarie ( care se poate inchide la cerere ) de aproximativ 36 mp, 2 dormitoare de 17 mp fiecare, 2 bai cu geam de aerisire dintre care o baie de 7.7 mp, dressing, terasa de 20 mp in care accesul se poate face din bucatarie, living dar si din dormitor.
Stadiul de predare este de alb cu centrala termica marca Ferroli si calorifere din otel, usa metalica la intrare, pereti gletuiti si dati cu lavabila alba, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta, tamplarie PVC marca Salamander cu 3 foi de sticla si 6 camere, toate utilitatile racordate si puse in functiune, izolatie termica exterioara din polistiren extrudat de 10 cm, izolatie fonica intre etaje, loc de parcare inscriptionat.
Pretul de vanzare este de 65.000 euro la stadiul de alb dar se poate preda si la cheie la pretul de 70.000 euro unde beneficiati de un buget generos pentru a va alege materialele pentru finisaje. COMISION ZERO!
  • Vanzare 65.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189117 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 341 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 602 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei