Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament 3 camere in sibiu zona calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Apr 10, 2017 Apr 10, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate la cheie de vanzare in Sibiu, Calea Cisnadiei, cu o suprafata totala de 90 mp, situat la etajul intermediar al unei vile compuse din P+3E ce dispune de curte privata si ingradita, parcari proprii si loc de joaca pentru copii. Locuinta este spatioasa si foarte luminoasa, aceasta fiind compusa dintr-un living foarte spatios de 24 mp, un dormitor matrimonial de 14 mp cu acces pe balconul de 9 mp, un al doilea dormitor de 12 mp, o bucatarie de 11 mp, o baie de aproximativ 6 mp cu geam de aerisire si o debara de 2 mp. Acesta detine dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau cu glafuri interioare si exterioare, centrala termica pe gaz cu calorifere din aluminiu, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, caramida Phoroterm de 30 la exterior si 25 la interior, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, parchet, pereti gletuiti si zugraviti, interfon, contoare gaz, curent, apa montate si garantie pentru materiale si constructie. Pretul de vanzare al apartamentului este de 45000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament 3 camere in sibiu zona calea cisnadiei

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 76 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 181350 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 45.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 76 m2
  • Suprafata construita: 90 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate la cheie de vanzare in Sibiu, Calea Cisnadiei, cu o suprafata totala de 90 mp, situat la etajul intermediar al unei vile compuse din P+3E ce dispune de curte privata si ingradita, parcari proprii si loc de joaca pentru copii.
Locuinta este spatioasa si foarte luminoasa, aceasta fiind compusa dintr-un living foarte spatios de 24 mp, un dormitor matrimonial de 14 mp cu acces pe balconul de 9 mp, un al doilea dormitor de 12 mp, o bucatarie de 11 mp, o baie de aproximativ 6 mp cu geam de aerisire si o debara de 2 mp.
Acesta detine dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau cu glafuri interioare si exterioare, centrala termica pe gaz cu calorifere din aluminiu, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, caramida Phoroterm de 30 la exterior si 25 la interior, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, parchet, pereti gletuiti si zugraviti, interfon, contoare gaz, curent, apa montate si garantie pentru materiale si constructie.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 45000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 45.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181350 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 482 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1471 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei