Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 3 camere si curte proprie in sibiu c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Feb 15, 2016 Feb 15, 2016 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la parterul unui imobil cu 2 etaje construit in anul 2015 la doar 300 metri de ultima benzinarie. Locuinta beneficiaza de izolatie termica si fonica, interfon, casa scarii fiind iluminata si aerisita natural. Apartamentul are suprafata totala de 72 mp plus curte proprie de 92 mp si este compus din doua dormitoare de 13 respectiv 14 mp, living cu bucatarie deschisa de aproximativ 23 mp baie cu geam de aerisire si hol. Stadiul de predare este de gri avansat cu centrala termica si calorifere de otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, instalatii sanitare, instalatii electrice, sapa autonivelanta, pereti gletuiti, izolatie termica si fonica exterioara iar locul de parcare este inclus in pret. Apartamentele se pot preda si la cheie cu un cost suplimentar incepand cu 2000 euro in functie de preferintele cumparatorului. Pretul apartamentului este de 44000 euro, existand mai multe posibilitati de plata cum ar fi : in cazul achitarii integrale a valorii apartamentului la semnarea antecontractului exista un discount de 2000 de euro; in cazul achitarii a 50% din valoarea apartamentului la semanarea antecontractului se face un discount de 1000 euro sau se poate plati in 4 rate egale (la semnarea antecontractului, la momentul finalizarii la rosu a constructiei, la momentul finalizarii la gri a constructiei si la momentul semnari contractului final). Exista si posibilitatea achizitionarii prin programul Prima Casa insa in acest caz pretul va creste cu 2000 euro pe apartament. COMISIONUL CUMPARATORULUI ESTE 0%.

apartament cu 3 camere si curte proprie in sibiu c

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 59 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 179758 | actualizat acum 8 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 59 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, situat la parterul unui imobil cu 2 etaje construit in anul 2015 la doar 300 metri de ultima benzinarie. Locuinta beneficiaza de izolatie termica si fonica, interfon, casa scarii fiind iluminata si aerisita natural. Apartamentul are suprafata totala de 72 mp plus curte proprie de 92 mp si este compus din doua dormitoare de 13 respectiv 14 mp, living cu bucatarie deschisa de aproximativ 23 mp baie cu geam de aerisire si hol. Stadiul de predare este de gri avansat cu centrala termica si calorifere de otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, instalatii sanitare, instalatii electrice, sapa autonivelanta, pereti gletuiti, izolatie termica si fonica exterioara iar locul de parcare este inclus in pret. Apartamentele se pot preda si la cheie cu un cost suplimentar incepand cu 2000 euro in functie de preferintele cumparatorului.
Pretul apartamentului este de 44000 euro, existand mai multe posibilitati de plata cum ar fi : in cazul achitarii integrale a valorii apartamentului la semnarea antecontractului exista un discount de 2000 de euro; in cazul achitarii a 50% din valoarea apartamentului la semanarea antecontractului se face un discount de 1000 euro sau se poate plati in 4 rate egale (la semnarea antecontractului, la momentul finalizarii la rosu a constructiei, la momentul finalizarii la gri a constructiei si la momentul semnari contractului final). Exista si posibilitatea achizitionarii prin programul Prima Casa insa in acest caz pretul va creste cu 2000 euro pe apartament. COMISIONUL CUMPARATORULUI ESTE 0%.
  • Vanzare 44.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 179758 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 111 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 431 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei