Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. ansamblu rezidential cu apartamente 3 camere zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jul 09, 2015 Jul 09, 2015 Ansamblu Rezidential in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu doar 6 apartamente decomandate de vanzare situat intr-un imobil constructie noua anul 2015 intabulate cu suprafata utila de 71 mp, loc de parcare inclus si curte interioara comuna imprejmuita cu gard de 200 mp amenajata cu gazon si loc de gratar doar pentru locatarii imobilului. Apartamententele sunt formate dintr-un living spatios, bucatarie moderna ( inchisa sau open-space), 2 dormitoare din care unul cu dresing, baie cu geam, 2 balcoane si hol; se predau finisate, cu usa metalica la intrare,geamuri termopane, sapa autonivelanta, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala. Imobil este structurat din parter + 2 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu gresie, acoperis din tigla Bramac. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o priveliste superba asupra Muntiilor Fagaras, intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, Instalatie Tv si internet-telefonie, iluminat stradal ). In acest imobil mai sunt disponibile doar 3 apartamente. Apartamentele se pot achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul de vanzare al apartamentelor este de 38.000 euro la etajul 2 sau 39.000 euro la parter.

ansamblu rezidential cu apartamente 3 camere zona

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 71 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 171219 | actualizat acum 8 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 38.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 71 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Ansamblu Rezidential in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu doar 6 apartamente decomandate de vanzare situat intr-un imobil constructie noua anul 2015 intabulate cu suprafata utila de 71 mp, loc de parcare inclus si curte interioara comuna imprejmuita cu gard de 200 mp amenajata cu gazon si loc de gratar doar pentru locatarii imobilului.
Apartamententele sunt formate dintr-un living spatios, bucatarie moderna ( inchisa sau open-space), 2 dormitoare din care unul cu dresing, baie cu geam, 2 balcoane si hol; se predau finisate, cu usa metalica la intrare,geamuri termopane, sapa autonivelanta, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala.
Imobil este structurat din parter + 2 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu gresie, acoperis din tigla Bramac.
Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o priveliste superba asupra Muntiilor Fagaras, intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, Instalatie Tv si internet-telefonie, iluminat stradal ).
In acest imobil mai sunt disponibile doar 3 apartamente.

Apartamentele se pot achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA.
Pretul de vanzare al apartamentelor este de 38.000 euro la etajul 2 sau 39.000 euro la parter.
  • Vanzare 38.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 171219 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 194 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 457 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei