Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Bucuresti Aviatorilor. Apartament decomandat la etajul 2 din 4 etaje. apartament bloc nou cu loc de parcare aviatorilor

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Aviatorilor - Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 Catoma Property Invest va propune spre vanzare un luxos apartament de 3 camere cu o suprafata utila de aproximativ 125 mp, intr-o zona rezidentiala exclusivista recunoscuta pentru zonele verzi ce o inconjoara. Cladirea in care se afla acest apartamen este situata in Aviatorilor, la cateva sute de metri de Piata Charles de Gaulle si cativa pasi de intrarea principala in parcul Herastrau. Apartamentul este complet decomandat si se afla pozitionat la etajul 2 al unui imobil de 4 etaje ce beneficiaza de parcare subterana. Spatiul acestuia este alcatuit dintr-un living de 38 mp, o bucatarie de 17 mp, doua dormitoare de 16 si respectiv 20 mp, doua bai de 7 si de 3,5 mp, un grup sanitar de 3 mp, un hol/dresssing de 19 mp si doua terase ce au in total aproximativ 30 mp. Structura de rezistenta a cladirii este dintr-un beton de cea mai inalta clasa, fierul folosit pentru intreaga structura avand o rezistenta la intindere cu 30% mai mare decat fierul folosit uzual in constructii, inchiderile exterioare sunt realizate din caramida exterioara Wienerberger Robust de 25 cm cu nut si feder la imbinare pentru a nu exista goluri de aer intre caramizi iar pentru armarea exterioara a peretilor se va folosi o tencuiala groasa de 2-3 cm. Termoizolatia exterioara este realizata cu vata minerala bazaltica antifoc in grosime de 10 cm, armata cu plasa din fibra, tamplaria exterioara din aluminiu Raynaers cu vitraje mari si geamuri termopan securizate Saint Gobain de 8 mm, izolare fonica extrem de buna interior/exterior, tevile de canalizare sunt si ele izolate cu vata de sticla reducand zgomotul la zero, terasele sunt hidroizolate atat la partea inferioara cat si la partea superioara pentru a reduce la maxim orice punte termica. Incalzirea se va realizata cu centrala termica de apartament, Buderus sau Wissman, caloriferele vor fi la nivelul pardoselii cu grilaj de lemn pe partea superioara iar sistemul de aer conditionat este Daikin Inverter. Inaltimea neta interioara a apartamentului este de 3 m iar finisajele vor fi de cea mai inalta calitate (intrerupatoarele si prizele vor fi marca Legrand sau Bticino, parchet multistrat din stejar de 15 cm, tip dusumea, parchet masiv exotic Merbau pentru bai, usiile interioare furniruite marca Arcade, faianta Marazzi sau Porcelanosa, obiecte sanitare Villeroy and Boch, Geberrit sau Grohe, lemn exotic Meranti pt placari exterioare si Garapa pentru terase, etc) Acest apartament beneficiaza de un loc de parcare ( cu posibilitatea achizitionarii unui al doilea loc suplimentar la pretul de 25.000 euro ) si o boxa disponibile la subsolul imobilului. Imobilul are ca data de finalizare luna octombrie a acestui an iar pentru o mai buna imagine a avantajelor acestei proprietati va asteptam la o vizionare. Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

apartament bloc nou cu loc de parcare aviatorilor

Apartament cu 3 camere in zona Aviatorilor - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 125 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 226352 | actualizat acum 5 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 488.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Aviatorilor
  • Reper: Piata charles de gaulles
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 125 m2
  • Suprafata construita: 147 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2019

Alte informatii:

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un luxos apartament de 3 camere cu o suprafata utila de aproximativ 125 mp, intr-o zona rezidentiala exclusivista recunoscuta pentru zonele verzi ce o inconjoara.
Cladirea in care se afla acest apartamen este situata in Aviatorilor, la cateva sute de metri de Piata Charles de Gaulle si cativa pasi de intrarea principala in parcul Herastrau.
Apartamentul este complet decomandat si se afla pozitionat la etajul 2 al unui imobil de 4 etaje ce beneficiaza de parcare subterana. Spatiul acestuia este alcatuit dintr-un living de 38 mp, o bucatarie de 17 mp, doua dormitoare de 16 si respectiv 20 mp, doua bai de 7 si de 3,5 mp, un grup sanitar de 3 mp, un hol/dresssing de 19 mp si doua terase ce au in total aproximativ 30 mp.
Structura de rezistenta a cladirii este dintr-un beton de cea mai inalta clasa, fierul folosit pentru intreaga structura avand o rezistenta la intindere cu 30% mai mare decat fierul folosit uzual in constructii, inchiderile exterioare sunt realizate din caramida exterioara Wienerberger Robust de 25 cm cu nut si feder la imbinare pentru a nu exista goluri de aer intre caramizi iar pentru armarea exterioara a peretilor se va folosi o tencuiala groasa de 2-3 cm.
Termoizolatia exterioara este realizata cu vata minerala bazaltica antifoc in grosime de 10 cm, armata cu plasa din fibra, tamplaria exterioara din aluminiu Raynaers cu vitraje mari si geamuri termopan securizate Saint Gobain de 8 mm, izolare fonica extrem de buna interior/exterior, tevile de canalizare sunt si ele izolate cu vata de sticla reducand zgomotul la zero, terasele sunt hidroizolate atat la partea inferioara cat si la partea superioara pentru a reduce la maxim orice punte termica.
Incalzirea se va realizata cu centrala termica de apartament, Buderus sau Wissman, caloriferele vor fi la nivelul pardoselii cu grilaj de lemn pe partea superioara iar sistemul de aer conditionat este Daikin Inverter.
Inaltimea neta interioara a apartamentului este de 3 m iar finisajele vor fi de cea mai inalta calitate (intrerupatoarele si prizele vor fi marca Legrand sau Bticino, parchet multistrat din stejar de 15 cm, tip dusumea, parchet masiv exotic Merbau pentru bai, usiile interioare furniruite marca Arcade, faianta Marazzi sau Porcelanosa, obiecte sanitare Villeroy and Boch, Geberrit sau Grohe, lemn exotic Meranti pt placari exterioare si Garapa pentru terase, etc)
Acest apartament beneficiaza de un loc de parcare ( cu posibilitatea achizitionarii unui al doilea loc suplimentar la pretul de 25.000 euro ) si o boxa disponibile la subsolul imobilului.
Imobilul are ca data de finalizare luna octombrie a acestui an iar pentru o mai buna imagine a avantajelor acestei proprietati va asteptam la o vizionare.
Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest
Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI
  • Vanzare 488.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 226352 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 5 ani Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2416 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2154 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.12.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei