Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Voluntari Bucuresti. Apartament decomandat la etajul 4 din 5 etaje. apartament 3 camere terra residence

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Voluntari, Bucuresti
Jun 12, 2017 Jun 12, 2017 Voluntari - Ansamblul Rezidential Terra Residence vanzare apartament 3 camere situat la etajul 4, intr-un imobil construit in anul 2007. Apartamentul propus spre vanzare dispune de bucatarie open space, are vedere mixta, iar din living avem un superb View catre zona rezidentiala din Voluntari - Bucuresti. Apartamentul dispune la intrare de un dresing generos, baie de srviciu, living cu bucatarie deschisa dormitor cu baie proprie si dormitor pentru copii. Apartamentul se vinde cu bucataria si dormitorul complet mobillate si utilate. Complexul rezidential Terra Residence este situat intr-o zona rezidentiala de blocuri si case, pe Soseaua Stefanesti in apropiere de Bulevardul Eroilor din localitatea Voluntari. In vecinatate se afla centrele comerciale Metro, Praktiker si Dorali precum si centura de Nord a Capitalei care faciliteaza accesul catre cele trei autostrazi. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica proprie de apartament. Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare situat in parcarea exterioara a complexului. Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartament le indeplineste pe ambele. . Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.

apartament 3 camere terra residence

Apartament cu 3 camere in Voluntari, Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Etajul 4 / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 205451 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Localitate: Voluntari
  • Reper: Sos stefanesti
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Voluntari - Ansamblul Rezidential Terra Residence vanzare apartament 3 camere situat la etajul 4, intr-un imobil construit in anul 2007. Apartamentul propus spre vanzare dispune de bucatarie open space, are vedere mixta, iar din living avem un superb View catre zona rezidentiala din Voluntari - Bucuresti. Apartamentul dispune la intrare de un dresing generos, baie de srviciu, living cu bucatarie deschisa dormitor cu baie proprie si dormitor pentru copii. Apartamentul se vinde cu bucataria si dormitorul complet mobillate si utilate.
Complexul rezidential Terra Residence este situat intr-o zona rezidentiala de blocuri si case, pe Soseaua Stefanesti in apropiere de Bulevardul Eroilor din localitatea Voluntari.
In vecinatate se afla centrele comerciale Metro, Praktiker si Dorali precum si centura de Nord a Capitalei care faciliteaza accesul catre cele trei autostrazi.

Incalzirea se realizeaza prin centrala termica proprie de apartament.

Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare situat in parcarea exterioara a complexului.
Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartament le indeplineste pe ambele. .
Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205451 Agentia: Olimob Nume: Olariu Lucian
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 425 ori Manager: Olariu Lucian Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1044 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 5 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.25.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei