Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament ultracentral 98 mp utili pod si pivnita

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 De vanzare apartament cu 3 camere, o suprafata totala de 117 mp amenajat la etajul 1 al unei vile in Centrul Istoric din orasul Sibiu, localizat intr-o zona selecta, pretabil pentru amenajarea in vederea inchirierii in regim hotelier. Avand o suprafata utila de 98 mp apartamentul este compus din 3 camere, camera din fata avand ferestrele orientate catre Piata Mare din Sibiu, o veranda inchisa, baie si bucatarie inchisa, la subsol este o pivnita boltita iar deasupra apartamentului este podul cu acces din casa scarii existand posibilitatea de mansardare. Apartamentul dispune de imbunatatiri precum: centrala termica, calorifere din otel, ferestre duble din lemn, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta. Locatia unde se afla acest apartament este una foarte buna din punct de vedere public si turistic avand in imediata apropiere Piata Mare care exista din anul 1366 odata cu finalizarea celei de-a 3-a centuri de fortificatii a orasului, incepand din sec. XVI Piata Mare a devenit centrul vechii cetati. In momentul de fata Piata Mare gazduieste anual o multime de evenimente printre care cele mai importante fiind: Festivalul International de Teatru, Festivalul Medieval, Transilvania International Film Festival, Targul de Craciun din Sibiu, Piata Mica unde se afla Podul Minciunilor, cel mai vechi pod din fonta aflat in serviciu pe teritoriul Romaniei, Turnul Sfatului, turn care este folosit pentru diferite expozitii si ca punct de belvedere, de la nivelul superior al turnului vizitatorii putand sa vada intregul oras Sibiu si culmile muntilor Fagaras. Atat Podul Minciunilor cat si Turnul Sfatului sunt introduse pe lista monumentelor istorice din Sibiu, reprezentand de asemenea si doua dintre cele mai cunoscute obiective turstice pentru cei care aleg sa viziteze orasul Sibiu, scoli si licee de prestigiu, gradinite, restaurante, cafenele, magazine, muzee, farmacii, cabinete medicale, Institutii Bancare, Primaria Orasului Sibiu. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 150.000 euro negociabil.

apartament ultracentral 98 mp utili pod si pivnita

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 98 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 215987 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 150.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 98 m2
  • Suprafata construita: 117 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1900

Alte informatii:

De vanzare apartament cu 3 camere, o suprafata totala de 117 mp amenajat la etajul 1 al unei vile in Centrul Istoric din orasul Sibiu, localizat intr-o zona selecta, pretabil pentru amenajarea in vederea inchirierii in regim hotelier.
Avand o suprafata utila de 98 mp apartamentul este compus din 3 camere, camera din fata avand ferestrele orientate catre Piata Mare din Sibiu, o veranda inchisa, baie si bucatarie inchisa, la subsol este o pivnita boltita iar deasupra apartamentului este podul cu acces din casa scarii existand posibilitatea de mansardare.
Apartamentul dispune de imbunatatiri precum: centrala termica, calorifere din otel, ferestre duble din lemn, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta.
Locatia unde se afla acest apartament este una foarte buna din punct de vedere public si turistic avand in imediata apropiere Piata Mare care exista din anul 1366 odata cu finalizarea celei de-a 3-a centuri de fortificatii a orasului, incepand din sec. XVI Piata Mare a devenit centrul vechii cetati. In momentul de fata Piata Mare gazduieste anual o multime de evenimente printre care cele mai importante fiind: Festivalul International de Teatru, Festivalul Medieval, Transilvania International Film Festival, Targul de Craciun din Sibiu, Piata Mica unde se afla Podul Minciunilor, cel mai vechi pod din fonta aflat in serviciu pe teritoriul Romaniei, Turnul Sfatului, turn care este folosit pentru diferite expozitii si ca punct de belvedere, de la nivelul superior al turnului vizitatorii putand sa vada intregul oras Sibiu si culmile muntilor Fagaras. Atat Podul Minciunilor cat si Turnul Sfatului sunt introduse pe lista monumentelor istorice din Sibiu, reprezentand de asemenea si doua dintre cele mai cunoscute obiective turstice pentru cei care aleg sa viziteze orasul Sibiu, scoli si licee de prestigiu, gradinite, restaurante, cafenele, magazine, muzee, farmacii, cabinete medicale, Institutii Bancare, Primaria Orasului Sibiu.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 150.000 euro negociabil.
  • Vanzare 150.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215987 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 549 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1008 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei