Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 10 din 12 etaje. apartament cu 3 camere si balcon in zona mihai vit

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
May 10, 2018 May 10, 2018 Apartament de vanzare cu 3 camere complet mobilate si utilate, in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu suprafata totala de 67 mp din care 56 mp utili, intr-un imobil construit din beton in anul 2016. Este situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci comerciale, farmacii, Piata Rahovei, Lidl, Promenada Mall, locuri de joaca pentru copii, biserici, mijloace de transportin comun si cele in regim de taxi. Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla livingul de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, in partea dreapta se afla baia cu cada, iar in partea din mijloc a livingului sunt cele doua dormitoare decomandate, ambele cu iesire pe balconul foarte spatios. Acest apartament ofera o priveliste superba asupra orasului cat si a Bulevardului Mihai Viteazu si totodata un acces facil catre toate punctele orasului. Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, usa metalica la exterior, usi de lemn la interior, izolatie termica de 10 cm, gresie si faianta. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 66.900 euro negociabil.

apartament cu 3 camere si balcon in zona mihai vit

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 56 m2.
Etajul 10 / 12 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 215333 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 66.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 56 m2
  • Suprafata construita: 67 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 10
  • Numar etaje: Parter+12 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere complet mobilate si utilate, in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu suprafata totala de 67 mp din care 56 mp utili, intr-un imobil construit din beton in anul 2016.
Este situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita, cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci comerciale, farmacii, Piata Rahovei, Lidl, Promenada Mall, locuri de joaca pentru copii, biserici, mijloace de transportin comun si cele in regim de taxi.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla livingul de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, in partea dreapta se afla baia cu cada, iar in partea din mijloc a livingului sunt cele doua dormitoare decomandate, ambele cu iesire pe balconul foarte spatios.
Acest apartament ofera o priveliste superba asupra orasului cat si a Bulevardului Mihai Viteazu si totodata un acces facil catre toate punctele orasului.
Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, usa metalica la exterior, usi de lemn la interior, izolatie termica de 10 cm, gresie si faianta.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 66.900 euro negociabil.
  • Vanzare 66.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215333 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 343 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1000 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei