Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament 3 camere etaj 1 si 230 mp teren zona bu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Apr 03, 2018 Apr 03, 2018 De vanzare apartament la vila cu 3 camere decomandate, balcon si 230 mp gradina, in Sibiu, zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 125 mp, amenajat la etajul 1 al unei vile situata intr-o zona rezidentiala selecta, predominant de vile, in zona centrala a orasului. Avand o suprafata utila de 95 mp, apartamentul este compartimentat intr-o zona de zi pentru living, dining, birou, cu acces catre balcon, o zona de odihna cu dormitor si dressing, o baie mare si luminoasa placata cu piatra naturala, echipata cu dus si cada si o bucatarie cu camara. Apartamentul a fost modernizat in anul 2017-2018 dupa un proiect de design interior personalizat care poate fi continuat de viitorul proprietar, amenajarile deja realizate constand in inlocuirea instalatiei de apa rece, montarea unei centrale termice performante cu incalzire in pardoseala pe 2 sisteme de distributie, instalatie electrica noua cu 6 circuite, spoturi, banda LED, sistem de alarma, ferestre tip termopan cu 3 foi de geam si tamplarie PVC Salamander, usa de la intrare marca PORTA Doors, placarea baii cu piatra naturala si montarea obiectelor sanitare. Proprietatea detine o gradina cu o suprafata de 230 mp unde se poate amenaja un loc de relaxare cu filigorie, barbeque, zona verde sau gradina de flori si o pivnita. Pretul de vanzare al proprietatii este de 125.000 euro.

apartament 3 camere etaj 1 si 230 mp teren zona bu

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 95 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212445 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 125.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 95 m2
  • Suprafata construita: 125 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

De vanzare apartament la vila cu 3 camere decomandate, balcon si 230 mp gradina, in Sibiu, zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 125 mp, amenajat la etajul 1 al unei vile situata intr-o zona rezidentiala selecta, predominant de vile, in zona centrala a orasului.
Avand o suprafata utila de 95 mp, apartamentul este compartimentat intr-o zona de zi pentru living, dining, birou, cu acces catre balcon, o zona de odihna cu dormitor si dressing, o baie mare si luminoasa placata cu piatra naturala, echipata cu dus si cada si o bucatarie cu camara.
Apartamentul a fost modernizat in anul 2017-2018 dupa un proiect de design interior personalizat care poate fi continuat de viitorul proprietar, amenajarile deja realizate constand in inlocuirea instalatiei de apa rece, montarea unei centrale termice performante cu incalzire in pardoseala pe 2 sisteme de distributie, instalatie electrica noua cu 6 circuite, spoturi, banda LED, sistem de alarma, ferestre tip termopan cu 3 foi de geam si tamplarie PVC Salamander, usa de la intrare marca PORTA Doors, placarea baii cu piatra naturala si montarea obiectelor sanitare.
Proprietatea detine o gradina cu o suprafata de 230 mp unde se poate amenaja un loc de relaxare cu filigorie, barbeque, zona verde sau gradina de flori si o pivnita.
Pretul de vanzare al proprietatii este de 125.000 euro.
  • Vanzare 125.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212445 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 629 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1563 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei