Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 5 din 5 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu zona mihai viteazu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Nov 01, 2017 Nov 01, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate la mansarda de vanzare, in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 78 mp, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil construit in anul 2006. Locuinta are o suprafata utila de 65 mp, structurata pe doua nivele, la primul nivel se afla baia cu geam de aerisire si cada, masina de spalat si obiecte sanitare, bucataria open-space mobilata si utilata cu aragaz, hota, frigider, living spatios si luminos, mobilat moderna, dispune de canapea, 2 fotolii si biblioteca, iar la nivelul 2 se afla 2 dormitoare generoase mobilate. Apartamentul detine urmatoarele imbunatatiri: parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, calorifere din otel, aer conditionat, gresie si faianta, usa din metal la intrare si din lemn la interior, izolatie termica la exterior. Pentru incalzire apartamentul este racordat la centrala termica Olandeza. Imobilul in care este situat apartamentul se afla pe o strada asfaltata si iluminata, intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, cu acces la mijloace de transport in comun, magazine alimentare, banci, farmacii, scoli, licee si gradinite. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, nivelul 2 este intabulat fiind posibil achizitionarea prin Prima Casa sau Credit Ipotecar, pretul la care se vinde apartamentul este de 42000 euro negociabil.

apartament cu 3 camere in sibiu zona mihai viteazu

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 5 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205793 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 5
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate la mansarda de vanzare, in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 78 mp, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil construit in anul 2006.
Locuinta are o suprafata utila de 65 mp, structurata pe doua nivele, la primul nivel se afla baia cu geam de aerisire si cada, masina de spalat si obiecte sanitare, bucataria open-space mobilata si utilata cu aragaz, hota, frigider, living spatios si luminos, mobilat moderna, dispune de canapea, 2 fotolii si biblioteca, iar la nivelul 2 se afla 2 dormitoare generoase mobilate.
Apartamentul detine urmatoarele imbunatatiri: parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, calorifere din otel, aer conditionat, gresie si faianta, usa din metal la intrare si din lemn la interior, izolatie termica la exterior. Pentru incalzire apartamentul este racordat la centrala termica Olandeza.
Imobilul in care este situat apartamentul se afla pe o strada asfaltata si iluminata, intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, cu acces la mijloace de transport in comun, magazine alimentare, banci, farmacii, scoli, licee si gradinite.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat, nivelul 2 este intabulat fiind posibil achizitionarea prin Prima Casa sau Credit Ipotecar, pretul la care se vinde apartamentul este de 42000 euro negociabil.
  • Vanzare 42.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205793 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1993 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1753 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei