Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 3 camere decomandate zona centrul is

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Jun 12, 2017 Jun 12, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu, cu suprafata totala de 95 mp, situat la etajul intermediar al unui imobil construit in perioada interbelica ce are un regim de inaltime de P+2E pozitionat in imediata apropiere a pietei agroalimentare Cibin si la 5 minute de mers pe jos fata de Piata Mica - Piata Mare. Suprafata utila este de 70 mp compusa dintr-un living spatios de 21 mp ce are vedere catre curtea interioara a imobilului, 2 dormitoare cu suprafete de 18,50 mp si respectiv 13 mp, bucatarie inchisa de 7,50 mp, baie mare ce dispune de aerisire naturala si hol de aproximativ 6 mp. Apartamentul dispune si de pivnita trecuta in acte cu suprafata de 33 mp, boxa de 35 mp si cota parte din curtea interioara a imobilului unde se poate amenaja un loc de parcare sau garaj. Locuinta a fost renovata in anul 2014 si dispune de imbunatatiri precum centrala termica in condensatie marca Bosch, calorifere din otel, instalatie termica din cupru, parchet din lemn masiv in dormitoare si living, tamplarie dubla din lemn cu obloane din PVC, usa de acces din lemn masiv cu izolatie fonica, usi din lemn masiv la interior, iar peretii au fost tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila. Valoarea apartamentului este de 64800 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere decomandate zona centrul is

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205536 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 64.800 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1940

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu, cu suprafata totala de 95 mp, situat la etajul intermediar al unui imobil construit in perioada interbelica ce are un regim de inaltime de P+2E pozitionat in imediata apropiere a pietei agroalimentare Cibin si la 5 minute de mers pe jos fata de Piata Mica - Piata Mare.
Suprafata utila este de 70 mp compusa dintr-un living spatios de 21 mp ce are vedere catre curtea interioara a imobilului, 2 dormitoare cu suprafete de 18,50 mp si respectiv 13 mp, bucatarie inchisa de 7,50 mp, baie mare ce dispune de aerisire naturala si hol de aproximativ 6 mp.
Apartamentul dispune si de pivnita trecuta in acte cu suprafata de 33 mp, boxa de 35 mp si cota parte din curtea interioara a imobilului unde se poate amenaja un loc de parcare sau garaj.
Locuinta a fost renovata in anul 2014 si dispune de imbunatatiri precum centrala termica in condensatie marca Bosch, calorifere din otel, instalatie termica din cupru, parchet din lemn masiv in dormitoare si living, tamplarie dubla din lemn cu obloane din PVC, usa de acces din lemn masiv cu izolatie fonica, usi din lemn masiv la interior, iar peretii au fost tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila.
Valoarea apartamentului este de 64800 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 64.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205536 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 639 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1344 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei