Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Apr 27, 2018 Apr 27, 2018 De vanzare apartament confort I cu 3 camere decomandate si pivnita de vanzare in Sibiu, zona Siretului, cu o suprafata totala de 65 mp, situat etajul intermediar 1 al unui imobil construit in jurul anului 1983 ce dispune de termosistem la exterior, locuri de parcare amenajate in fata scarii unde accesul se face pe baza de interfon. Se afla intr-o zona foarte linistita, cu multe spatii verzi, ferita de traficul aglomerat de zi cu zi al orasului, avand acces in imediata apropiere la magazine, farmacii, biserica, scoli, gradinite, banci, benzinarie, statii de autobuz sau taxi. Locuinta este foarte insorita, detine o pivnita la subsolul imobilului de aproximativ 8 mp ideala ca si spatiu pentru depozitare, este compartimentata excelent, compusa din 3 camere decomandate, bucatarie inchisa cu loc de luat masa, camara, balcon inchis, baie cu cada si aerisire naturala si hol foarte spatios care face posibil accesul in toate aceste incaperi. Locuinta prezinta numeroase imbunatatiri si dotari necesare printre care izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz Immergas cu calorifere din fonta si instalatie din cupru, faianta, parchet laminat in camere, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitati, la pretul de 49900 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar, predarea acestuia nu se poate face mai repede de 4-6 luni.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona s

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 54 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205253 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Siretului
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 54 m2
  • Suprafata construita: 65 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1983

Alte informatii:

De vanzare apartament confort I cu 3 camere decomandate si pivnita de vanzare in Sibiu, zona Siretului, cu o suprafata totala de 65 mp, situat etajul intermediar 1 al unui imobil construit in jurul anului 1983 ce dispune de termosistem la exterior, locuri de parcare amenajate in fata scarii unde accesul se face pe baza de interfon.
Se afla intr-o zona foarte linistita, cu multe spatii verzi, ferita de traficul aglomerat de zi cu zi al orasului, avand acces in imediata apropiere la magazine, farmacii, biserica, scoli, gradinite, banci, benzinarie, statii de autobuz sau taxi.
Locuinta este foarte insorita, detine o pivnita la subsolul imobilului de aproximativ 8 mp ideala ca si spatiu pentru depozitare, este compartimentata excelent, compusa din 3 camere decomandate, bucatarie inchisa cu loc de luat masa, camara, balcon inchis, baie cu cada si aerisire naturala si hol foarte spatios care face posibil accesul in toate aceste incaperi.
Locuinta prezinta numeroase imbunatatiri si dotari necesare printre care izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz Immergas cu calorifere din fonta si instalatie din cupru, faianta, parchet laminat in camere, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitati, la pretul de 49900 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar, predarea acestuia nu se poate face mai repede de 4-6 luni.
  • Vanzare 49.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205253 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1728 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2556 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei