Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 4 din 17 etaje. apartament cu 3 camere 92 mp utili sibiu zona miha

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Apr 04, 2017 Apr 04, 2017 Apartament confort I cu 3 camere decomandate, 2 bai si balcon de vanzare, in Sibiu zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 4 al unui imobil constructie noua anul 2015, cu o suprafata totala de 123 mp, ce dispune de casa scarii frumos amenajata si acces la lifturi de ultima generatie. Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona de foarte mare interes, in plina dezvoltare, avand acces in imediata apropiere la toate punctele de interes ale orasului printre care supermarketuri, banci, farmacii, biserica, locuri de joaca pentru copii, scoli, gradinite, benzinarii, cu o vedere superba asupra muntilor din imprejurimi, dotarile si finisajele sunt de o calitate superioara. Suprafata utila a acestui apartament de 92 mp este compartimentata astfel: la intrarea in apartament este un hol spatios de 20 mp unde se poate amenaja un dressing, din acesta se face accesul in celelalte incaperi: 2 bai, 2 dormitoare ( 19 mp, respectiv 16 mp ), un living de tip open space cu bucataria ( 26 mp ) si un balcon cu acces dublu din living si dintr-un dormitor. Locuinta se preda la stadiul de gri avansat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari cum ar fi sape autonivelanta in toate incaperile, pereti tencuiti si gletuiti, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, instalatie electrica facuta prin copex dar si bransamente pentru apa, curent, canalizare si gaz. Acest apartament se vinde la stadiul de gri avansat la pretul de 56500 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.

apartament cu 3 camere 92 mp utili sibiu zona miha

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 92 m2.
Etajul 4 / 17 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 203975 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 56.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 92 m2
  • Suprafata construita: 123 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+17 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament confort I cu 3 camere decomandate, 2 bai si balcon de vanzare, in Sibiu zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 4 al unui imobil constructie noua anul 2015, cu o suprafata totala de 123 mp, ce dispune de casa scarii frumos amenajata si acces la lifturi de ultima generatie.
Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona de foarte mare interes, in plina dezvoltare, avand acces in imediata apropiere la toate punctele de interes ale orasului printre care supermarketuri, banci, farmacii, biserica, locuri de joaca pentru copii, scoli, gradinite, benzinarii, cu o vedere superba asupra muntilor din imprejurimi, dotarile si finisajele sunt de o calitate superioara.
Suprafata utila a acestui apartament de 92 mp este compartimentata astfel: la intrarea in apartament este un hol spatios de 20 mp unde se poate amenaja un dressing, din acesta se face accesul in celelalte incaperi: 2 bai, 2 dormitoare ( 19 mp, respectiv 16 mp ), un living de tip open space cu bucataria ( 26 mp ) si un balcon cu acces dublu din living si dintr-un dormitor.
Locuinta se preda la stadiul de gri avansat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari cum ar fi sape autonivelanta in toate incaperile, pereti tencuiti si gletuiti, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, instalatie electrica facuta prin copex dar si bransamente pentru apa, curent, canalizare si gaz.
Acest apartament se vinde la stadiul de gri avansat la pretul de 56500 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.
  • Vanzare 56.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203975 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 223 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1893 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 31.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei