Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 8 din 9 etaje. apartament modern cu 3 camere in sibiu zona mihai

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Mar 03, 2017 Mar 03, 2017 Apartament modern cu 3 camere decomandate, de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata utila de 64 mp, situat la etajul intermediar 8 al unui imobil cu 9 etaje, construit si finisat in anul 2014 cu materiale de o calitate superioara. Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata, compusa din living open space cu bucataria, 2 dormitoare decomandate, o baie spatioasa cu geam de aerisire, hol generos unde este amenajat si un dressing, toate camerele au iesire la un balcon de 10 metri lungime. Apartamentul este foarte frumos amenajat si dispune de mobilier facut pe comanda pentru intreaga locuinta, livingul deschis cu bucataria este ultra modern dotat cu plita si cuptor electric, un coltar generos de piele, dormitoarele sunt dotate cu pat si televizoare LCD, in hol este o masina de spalat rufe cu uscator si un dressing generos cu rafturi facute pe comanda avand diferite spatii de depozitare, baie mobilata cu o cada pe colt si geam de aerisire. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi centrala termica si calorifere de otel, parchet laminat, gresie si faianta, usa metalica la intrare, usi noi la interior, izolatie termica si fonica exterioara, geamuri din termopan cu tamplarie pvc. Imobilul a fost amenajat cu foarte mult bun gust si se afla intr-o zona de maxim interes fiind in imediata apropiere a strazii Mihai Viteazu si aproape de toate punctele de maxim interes din oras: magazine comeciale, farmacii, banci, statii de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, gradinite, locuri de joaca pentru copiii, piata agroalimentara. Apartamentul detine si un loc de parcare intabulat, se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 56900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament modern cu 3 camere in sibiu zona mihai

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 64 m2.
Etajul 8 / 9 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199215 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 56.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 64 m2
  • Suprafata construita: 74 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 8
  • Numar etaje: Parter+9 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartament modern cu 3 camere decomandate, de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata utila de 64 mp, situat la etajul intermediar 8 al unui imobil cu 9 etaje, construit si finisat in anul 2014 cu materiale de o calitate superioara.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata, compusa din living open space cu bucataria, 2 dormitoare decomandate, o baie spatioasa cu geam de aerisire, hol generos unde este amenajat si un dressing, toate camerele au iesire la un balcon de 10 metri lungime.
Apartamentul este foarte frumos amenajat si dispune de mobilier facut pe comanda pentru intreaga locuinta, livingul deschis cu bucataria este ultra modern dotat cu plita si cuptor electric, un coltar generos de piele, dormitoarele sunt dotate cu pat si televizoare LCD, in hol este o masina de spalat rufe cu uscator si un dressing generos cu rafturi facute pe comanda avand diferite spatii de depozitare, baie mobilata cu o cada pe colt si geam de aerisire.
Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi centrala termica si calorifere de otel, parchet laminat, gresie si faianta, usa metalica la intrare, usi noi la interior, izolatie termica si fonica exterioara, geamuri din termopan cu tamplarie pvc.
Imobilul a fost amenajat cu foarte mult bun gust si se afla intr-o zona de maxim interes fiind in imediata apropiere a strazii Mihai Viteazu si aproape de toate punctele de maxim interes din oras: magazine comeciale, farmacii, banci, statii de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, gradinite, locuri de joaca pentru copiii, piata agroalimentara.
Apartamentul detine si un loc de parcare intabulat, se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 56900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 56.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199215 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 342 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1420 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei