Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Aug 12, 2016 Aug 12, 2016 Apartament de lux cu 3 camere decomandate de vanzare, situat la etajul 2 al unei vile cu 2 etaje, cu o suprafata totala de 110 mp, se afla intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara oferind certitudinea unei investitii pe termen lung. Locuinta este foarte bine compartimentata si compusa din 3 dormitoare luminoase total decomandate fiecare dispunand de baie proprie, un hol spatios cu baie de servici inclusa care face accesul in toate incaperile acestei locuinte. Apartamentul detine 2 locuri de parcare in curtea imobilului, o pivnita de aproximativ 20 mp dar si o parte din podul casei. Locuinta a fost recent renovata astfel ca dispune de toate imbunatatirile necesare unui trai luxos: centrala termica cu calorifere de otel, boiler, parchet din lemn masiv, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan. Apartamentul a fost folosit in decursul timpului pentru inchiriere in regim hotelier dar se poate transforma cu usurinta in locuinta de vis a unei familii care doreste spatiu, confort si lux. Locuinta este ideala pentru cei care vor sa locuiasca in centrul istoric al orasului fiind foarte aproape de Piata Mare, institutii scolare de renume: Colegiul Gheorghe Lazar, Colegiul Octavian Goga, magazine de renume cum ar fi: Massimo Dutti, Pandora, Zara. Apartamentul se vinde la pretul de 135000 euro negociabil.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona c

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 97 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 4 grupuri sanitare.
ID: 186002 | actualizat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 135.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 97 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Apartament de lux cu 3 camere decomandate de vanzare, situat la etajul 2 al unei vile cu 2 etaje, cu o suprafata totala de 110 mp, se afla intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara oferind certitudinea unei investitii pe termen lung.
Locuinta este foarte bine compartimentata si compusa din 3 dormitoare luminoase total decomandate fiecare dispunand de baie proprie, un hol spatios cu baie de servici inclusa care face accesul in toate incaperile acestei locuinte.
Apartamentul detine 2 locuri de parcare in curtea imobilului, o pivnita de aproximativ 20 mp dar si o parte din podul casei.
Locuinta a fost recent renovata astfel ca dispune de toate imbunatatirile necesare unui trai luxos: centrala termica cu calorifere de otel, boiler, parchet din lemn masiv, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan.
Apartamentul a fost folosit in decursul timpului pentru inchiriere in regim hotelier dar se poate transforma cu usurinta in locuinta de vis a unei familii care doreste spatiu, confort si lux.
Locuinta este ideala pentru cei care vor sa locuiasca in centrul istoric al orasului fiind foarte aproape de Piata Mare, institutii scolare de renume: Colegiul Gheorghe Lazar, Colegiul Octavian Goga, magazine de renume cum ar fi: Massimo Dutti, Pandora, Zara.
Apartamentul se vinde la pretul de 135000 euro negociabil.
  • Vanzare 135.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 186002 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 299 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1334 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei