Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la Parter din 5 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Aug 21, 2017 Aug 21, 2017 De vanzare apartament cu 3 camere decomandate, pozitionat in zona Siretului, in Sibiu, cu o suprafata totala de 66 mp, se afla la parterul inalt al unui imobil construit in anul 1983 care dispune de acoperis rezistent de tigla, izolatie termica si fonica exterioara dar si de interfon la intrarea in scara. Locuinta este foarte bine compartimentata si este formata din 3 camere decomandate mobilate, o bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz, masina de spalat, TV, hota electrica, o baie cu cada si geam de aerisire, camara si un hol foarte spatios din care se face accesul in toate incaperile, avand la subsolul imobilului si o pivnita foarte spatioasa de aproximativ 12 mp. Acesta dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent: izolatie termica si fonica exterioara si interioara, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de termopan la interior, centrala proprie pe gaz cu calorifere de otel, gresie, faianta si parchet laminat. Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata public, intr-o zona foarte linistita a orasului, iar in imediata apropiere a acestuia se afla o parcare foarte mare, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, parc de joaca pentru copii, institutii de invatamant dar si statii pentru mijloacele de transport in comun sau de taxi. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 49900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona s

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Parter / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 183319 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Siretului
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 55 m2
  • Suprafata construita: 66 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1983

Alte informatii:

De vanzare apartament cu 3 camere decomandate, pozitionat in zona Siretului, in Sibiu, cu o suprafata totala de 66 mp, se afla la parterul inalt al unui imobil construit in anul 1983 care dispune de acoperis rezistent de tigla, izolatie termica si fonica exterioara dar si de interfon la intrarea in scara.
Locuinta este foarte bine compartimentata si este formata din 3 camere decomandate mobilate, o bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz, masina de spalat, TV, hota electrica, o baie cu cada si geam de aerisire, camara si un hol foarte spatios din care se face accesul in toate incaperile, avand la subsolul imobilului si o pivnita foarte spatioasa de aproximativ 12 mp.
Acesta dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent: izolatie termica si fonica exterioara si interioara, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de termopan la interior, centrala proprie pe gaz cu calorifere de otel, gresie, faianta si parchet laminat.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata public, intr-o zona foarte linistita a orasului, iar in imediata apropiere a acestuia se afla o parcare foarte mare, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, parc de joaca pentru copii, institutii de invatamant dar si statii pentru mijloacele de transport in comun sau de taxi.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 49900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.
  • Vanzare 49.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 183319 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 998 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1650 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.11.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei