Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament la casa 3 camere in sibiu zona centrul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Apr 25, 2017 Apr 25, 2017 Apartament superb de vanzare cu 3 camere decomandate, renovat in anul 2015 in Sibiu, zona Centrului Istoric. Viitorul tau camin este la etajul 1 al unui imobil cu parter si un etaj cu doar 3 apartamente pe palier, iar curtea imobilului este comuna, cu interfon la poarta, iar locatari sunt oameni linistiti si seriosi. Locuinta dispune de 2 dormitoare si un living imens, o baie cu cada si geam de aerisire, bucatarie inchisa si mobilata modern, holuri, camara care se poate transforma foarte usor intr-o a doua baie, toate acestea oferind 100 de mp utili, plus o pivnita individuala boltita frumos de peste 9 mp si pod peste toata suprafata. Locuinta dispune de numeroase imbunatatiri precum: usa din lemn masiv la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan Q-fort, centrala termica Visma cu calorifere din otel, parchet in camere, gresie si faianta in bucatarie si baie, contorizare separata la toate utilitatile. Cu ziduri foarte groase si geamuri mari care ii permit luminii sa intre, acest apartament este caminul perfect pentru oricine. Imobilul se afla intr-o zona linistita pe o strada iluminata, la doar 1 minut de Piata Mare, Filarmonica si Spitalul Judetean, in apropiere de magazine, statii pentru mijloacele de transport in comun si de taxi, banci, farmacii, biserica, scoli, gradinite, licee. Apartamentul se vinde la pretul de 94000 euro negociabil, existand posibilitatea de a se vinde si mobilat, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.

apartament la casa 3 camere in sibiu zona centrul

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 100 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 181170 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 94.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 100 m2
  • Suprafata construita: 120 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

Apartament superb de vanzare cu 3 camere decomandate, renovat in anul 2015 in Sibiu, zona Centrului Istoric.
Viitorul tau camin este la etajul 1 al unui imobil cu parter si un etaj cu doar 3 apartamente pe palier, iar curtea imobilului este comuna, cu interfon la poarta, iar locatari sunt oameni linistiti si seriosi.
Locuinta dispune de 2 dormitoare si un living imens, o baie cu cada si geam de aerisire, bucatarie inchisa si mobilata modern, holuri, camara care se poate transforma foarte usor intr-o a doua baie, toate acestea oferind 100 de mp utili, plus o pivnita individuala boltita frumos de peste 9 mp si pod peste toata suprafata.
Locuinta dispune de numeroase imbunatatiri precum: usa din lemn masiv la intrare, usi de lemn la interior, geamuri termopan Q-fort, centrala termica Visma cu calorifere din otel, parchet in camere, gresie si faianta in bucatarie si baie, contorizare separata la toate utilitatile.
Cu ziduri foarte groase si geamuri mari care ii permit luminii sa intre, acest apartament este caminul perfect pentru oricine.
Imobilul se afla intr-o zona linistita pe o strada iluminata, la doar 1 minut de Piata Mare, Filarmonica si Spitalul Judetean, in apropiere de magazine, statii pentru mijloacele de transport in comun si de taxi, banci, farmacii, biserica, scoli, gradinite, licee.
Apartamentul se vinde la pretul de 94000 euro negociabil, existand posibilitatea de a se vinde si mobilat, se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.
  • Vanzare 94.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181170 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 793 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1282 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei