Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament in sibiu cu 3 camere decomandate

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Sep 04, 2015 Sep 04, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu pozitionat in apropierea Soselei Alba Iulia, cu o suprafata totala de 92 mp si 77 mp utili, pozitionat la etajul intermediar 1 din 4 al unei vile construita in 2015. Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential compus din 3 vile ce dispune de acoperis din tigla, interfon, curte proprie, foisor cu loc pentru gratar, parcare amenajata pentru fiecare apartament in parte si loc de joaca pentru copii. Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa dintr-un living generos de 16 mp cu acces pe balconul de aproximativ 4 mp, doua dormitoare de 16 mp si 14 mp cu dressing propriu, bucatarie cu o suprafata de 10 mp, toaleta de serviciu, baie mare de aproximativ 5 mp ce dispune de geam pentru aerisire si hol. Acesta se preda la stadiu de alb sau cheie si dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC marca Salamander cu 2 foi geam si 5 camere, centrala termica pe gaz marca Bosch cu calorifere din otel, usi de lemn la interior marca Deko Doors, sapa elicopterizata, cablu internet si TV in fiecare camera, usa metalica la intrare, prize si intrerupatoare marca Schneider Sedna, contorizari separate pentru gaz, curent, apa. Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 54000 euro.

apartament in sibiu cu 3 camere decomandate

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 77 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 178829 | actualizat acum 8 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 54.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Alba iulia
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 77 m2
  • Suprafata construita: 92 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu pozitionat in apropierea Soselei Alba Iulia, cu o suprafata totala de 92 mp si 77 mp utili, pozitionat la etajul intermediar 1 din 4 al unei vile construita in 2015.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential compus din 3 vile ce dispune de acoperis din tigla, interfon, curte proprie, foisor cu loc pentru gratar, parcare amenajata pentru fiecare apartament in parte si loc de joaca pentru copii.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa dintr-un living generos de 16 mp cu acces pe balconul de aproximativ 4 mp, doua dormitoare de 16 mp si 14 mp cu dressing propriu, bucatarie cu o suprafata de 10 mp, toaleta de serviciu, baie mare de aproximativ 5 mp ce dispune de geam pentru aerisire si hol.
Acesta se preda la stadiu de alb sau cheie si dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC marca Salamander cu 2 foi geam si 5 camere, centrala termica pe gaz marca Bosch cu calorifere din otel, usi de lemn la interior marca Deko Doors, sapa elicopterizata, cablu internet si TV in fiecare camera, usa metalica la intrare, prize si intrerupatoare marca Schneider Sedna, contorizari separate pentru gaz, curent, apa.
Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 54000 euro.
  • Vanzare 54.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 178829 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 59 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 345 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.07.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei