Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 9 din 10 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Feb 29, 2016 Feb 29, 2016 Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate avand o suprafata utila de 72 mp, pe strada Siretului situat la etajul intermediar 9 din 10 a unui imobil izolat termic si fonic la exterior, dotat cu interfon si lift care a fost reabilitat recent. Acest apartament este pozitionat cu vedere la Muntii Fagaras si strada Calea Cisnadiei, care beneficiaza de lumina soarelui de la rasarit pana la apus. Apartamentul se compune din sufragerie foarte spatioasa care a fost prelungita cu balconul inchis in termopan, doua dormitoare, o bucatarie complet mobilata cu loc de luat masa, doua holuri, o baie dotata cu bideu, cada pe colt si geam de aerisire, un wc serviciu. Apartamentul are imbunatatiri precum usa metalica la intrare, geamuri termopane, centrala termica, gresie, faianta, usi din PVC la dormitoare si baie, la sufragerie usa din PVC glisanta cu oglinda. Datorita pozitionarii acestui apartament care va ofera o priveliste superba catre munti, cu o liniste deplina, iar in apropiere se gasesc numeroase puncte de interes public precum statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, locuri de joaca pentru copii si farmacii. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 46.500 euro, comisionul la cumparare fiind 0%, sau se accepta si un schimb cu apartament cu 2 camere si diferenta.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona s

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72 m2.
Etajul 9 / 10 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 169796 | actualizat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 46.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Siretului
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 79 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 9
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate avand o suprafata utila de 72 mp, pe strada Siretului situat la etajul intermediar 9 din 10 a unui imobil izolat termic si fonic la exterior, dotat cu interfon si lift care a fost reabilitat recent.
Acest apartament este pozitionat cu vedere la Muntii Fagaras si strada Calea Cisnadiei, care beneficiaza de lumina soarelui de la rasarit pana la apus. Apartamentul se compune din sufragerie foarte spatioasa care a fost prelungita cu balconul inchis in termopan, doua dormitoare, o bucatarie complet mobilata cu loc de luat masa, doua holuri, o baie dotata cu bideu, cada pe colt si geam de aerisire, un wc serviciu.
Apartamentul are imbunatatiri precum usa metalica la intrare, geamuri termopane, centrala termica, gresie, faianta, usi din PVC la dormitoare si baie, la sufragerie usa din PVC glisanta cu oglinda.
Datorita pozitionarii acestui apartament care va ofera o priveliste superba catre munti, cu o liniste deplina, iar in apropiere se gasesc numeroase puncte de interes public precum statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, locuri de joaca pentru copii si farmacii.
Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 46.500 euro, comisionul la cumparare fiind 0%, sau se accepta si un schimb cu apartament cu 2 camere si diferenta.
  • Vanzare 46.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 169796 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 330 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 801 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei