Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament cu 3 camere in selimbar pe pictor brana

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
May 24, 2016 May 24, 2016 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Pictor Nicolae Brana cu o suprafata utila de 96 mp, situat intr-un imobil constructie noua la etajul intermediar 2 al unui bloc cu 3 etaje. Locuinta este foarte bine compartimentata si compusa din: living spatios dotat cu semineu si mobilier de foarte buna calitate, 2 dormitoare complet mobilate, unul cu pat matrimonial iar celalalt amenajat pentru copil, o bucatarie spatioasa mobilata si utilata cu plita electrica, cuptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, baie care dispune de o cada cu hidromasaj. Apartamentul este foarte spatios si detine 2 balcoane, unul inchis in termopan si celalalt deschis iar ca si imbunatatiri dispune de izolatie fonica interioara, parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior, tavan fals, centrala termica cu calorifere de otel, mobilier facut pe comanda pentru intreaga locuinta. Apartamentul este situat in apropiere de gradinite, locuri de joaca special amenajate pentru copii, marile centre comerciale: Promeda Mall, Auchan, Carrefour. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 70000 euro.

apartament cu 3 camere in selimbar pe pictor brana

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 96 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188088 | actualizat acum 7 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 70.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 96 m2
  • Suprafata construita: 106 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Pictor Nicolae Brana cu o suprafata utila de 96 mp, situat intr-un imobil constructie noua la etajul intermediar 2 al unui bloc cu 3 etaje.
Locuinta este foarte bine compartimentata si compusa din: living spatios dotat cu semineu si mobilier de foarte buna calitate, 2 dormitoare complet mobilate, unul cu pat matrimonial iar celalalt amenajat pentru copil, o bucatarie spatioasa mobilata si utilata cu plita electrica, cuptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, baie care dispune de o cada cu hidromasaj.
Apartamentul este foarte spatios si detine 2 balcoane, unul inchis in termopan si celalalt deschis iar ca si imbunatatiri dispune de izolatie fonica interioara, parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior, tavan fals, centrala termica cu calorifere de otel, mobilier facut pe comanda pentru intreaga locuinta.
Apartamentul este situat in apropiere de gradinite, locuri de joaca special amenajate pentru copii, marile centre comerciale: Promeda Mall, Auchan, Carrefour.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 70000 euro.
  • Vanzare 70.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188088 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 74 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 696 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei