Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Cisnadie Sibiu. Apartament decomandat la etajul 2 din 4 etaje. apartament cu 3 camere decomandate la alb in cisna

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Apartament cu predare la stadiul de alb, cu 3 camere decomandate si 3 balcoane de vanzare la etajul intermediar 3 din 4 al unei vile constructie noua 2017, situat in Cisnadie in imediata apropiere a Sibiului si la doar 10 minute de mers cu masina fata de Centrul Comercial Shopping City. Acest apartament are o supradata totala de 94 mp, face parte dintr-un ansamblu rezidential cu o priveliste superba asupra muntilor si zonei de case din jur, fiind pozitionat intr-o locatie foarte linistita si ferita de traficul cotidian al orasului Sibiu avand acces la facilitati precum: institutii de invatamant, magazine, banci, farmacii, biserica, parc, statie pentru mijloacele de transport in comun sau statie de taxi. Locuinta detine loc de parcare privat inclus in pret si este foarte bine compartimentata, compusa din living foarte generos cu o suprafata de 33 mp tip open-space cu bucataria, hol din care se face accesul in doua dormitoare decomandate si baie. Fiecare camera are acces la cate un balcon generos de 3,3 mp, un dormitor de 18 mp, iar cel de-al doilea dormitor cu o suprafata de 13 mp perfect pentru amenajarea unei camere pentru copii. Dispune de utilitati si imbunatatiri de ultima generatie: caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, usa metalica antiefractie la intrare, geamuri termopan cu 3 foi de sticla si 5 camere de termoizolare de profil Rehau, termoizolatie la exterior de 10 cm, instalatii sanitare, bransamente la apa, curent si gaz dar si acces la internet si cablu Tv in fiecare camera. Acest ansamblu se remarca printr-o configuratie atent gandita a spatiului oferind o priveliste superba asupra zonei, apartamentul poate fi achizitionat la pretul de 44000 euro negociabil, Cash cat si prin Credit Bancar.

apartament cu 3 camere decomandate la alb in cisna

Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214915 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 78 m2
  • Suprafata construita: 94 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament cu predare la stadiul de alb, cu 3 camere decomandate si 3 balcoane de vanzare la etajul intermediar 3 din 4 al unei vile constructie noua 2017, situat in Cisnadie in imediata apropiere a Sibiului si la doar 10 minute de mers cu masina fata de Centrul Comercial Shopping City.
Acest apartament are o supradata totala de 94 mp, face parte dintr-un ansamblu rezidential cu o priveliste superba asupra muntilor si zonei de case din jur, fiind pozitionat intr-o locatie foarte linistita si ferita de traficul cotidian al orasului Sibiu avand acces la facilitati precum: institutii de invatamant, magazine, banci, farmacii, biserica, parc, statie pentru mijloacele de transport in comun sau statie de taxi.
Locuinta detine loc de parcare privat inclus in pret si este foarte bine compartimentata, compusa din living foarte generos cu o suprafata de 33 mp tip open-space cu bucataria, hol din care se face accesul in doua dormitoare decomandate si baie.
Fiecare camera are acces la cate un balcon generos de 3,3 mp, un dormitor de 18 mp, iar cel de-al doilea dormitor cu o suprafata de 13 mp perfect pentru amenajarea unei camere pentru copii.
Dispune de utilitati si imbunatatiri de ultima generatie: caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, usa metalica antiefractie la intrare, geamuri termopan cu 3 foi de sticla si 5 camere de termoizolare de profil Rehau, termoizolatie la exterior de 10 cm, instalatii sanitare, bransamente la apa, curent si gaz dar si acces la internet si cablu Tv in fiecare camera.
Acest ansamblu se remarca printr-o configuratie atent gandita a spatiului oferind o priveliste superba asupra zonei, apartamentul poate fi achizitionat la pretul de 44000 euro negociabil, Cash cat si prin Credit Bancar.
  • Vanzare 44.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214915 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 853 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1293 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei