Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Cisnadie Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in cisnadie

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu
Mar 26, 2018 Mar 26, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 75 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, constructie realizata in anul 1992. Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, ferit de agitatia cotidiana si de trafic, dar si in apropiere de statii pentru mijloacele de transport in comun cat si de centrele comerciale, magazine alimentare, institutii bancare si de invatamant. Locuinta este foarte bine compartimentata astfel la intrare este compus dintr-un hol de 7 mp ( cu un spatiu pentru depozitare ) care decomandeaza intregul apartament, living spatios cu o suprafata de 18 mp cu acces la un balcon propriu, dormitor de 12 mp si dormitor de 11 mp ambele cu acces la un balcon propriu, bucatarie inchisa de 8 mp ce dispune si de un spatiu pentru depozitare, baie de servici, baia cea mare cu geam de aerisire. Apartamentul dispune de centrala termica proprie cu incalzire prin calorifere din otel, geamuri termopan din tamplarie PVC, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, pentru zonele de baie si bucatarie este gresie si faianta, iar pentru dormitoare parchet din lemn iar peretii sunt zugraviti cu lavabila. Pretul de vanzare al apartamentului este de 45.500 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 3 camere decomandate in cisnadie

Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 207693 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 45.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1992

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 75 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, constructie realizata in anul 1992. Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, ferit de agitatia cotidiana si de trafic, dar si in apropiere de statii pentru mijloacele de transport in comun cat si de centrele comerciale, magazine alimentare, institutii bancare si de invatamant.
Locuinta este foarte bine compartimentata astfel la intrare este compus dintr-un hol de 7 mp ( cu un spatiu pentru depozitare ) care decomandeaza intregul apartament, living spatios cu o suprafata de 18 mp cu acces la un balcon propriu, dormitor de 12 mp si dormitor de 11 mp ambele cu acces la un balcon propriu, bucatarie inchisa de 8 mp ce dispune si de un spatiu pentru depozitare, baie de servici, baia cea mare cu geam de aerisire.
Apartamentul dispune de centrala termica proprie cu incalzire prin calorifere din otel, geamuri termopan din tamplarie PVC, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, pentru zonele de baie si bucatarie este gresie si faianta, iar pentru dormitoare parchet din lemn iar peretii sunt zugraviti cu lavabila.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 45.500 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 45.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207693 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1744 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1737 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.08.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei