Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Cisnadie Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament la casa cu 3 camere in cisnadie judet s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu
Aug 04, 2016 Aug 04, 2016 Apartament de vanzare la casa cu 3 camere decomandate in Cisnadie judet Sibiu, situat la etajul 1 din 1 singur pe palier, avand o suprafata utila de 102 mp si curte proprie de 100 mp. Acest apartament se afla intr-o curte cu inca 6 familii foarte linistite, avand fiecare apartament intrare separata din curtea comuna care este frumos amenajata. Apartamentul este compartimenat foarte util din toate punctele de vedere, la intrarea in apartament se afla o bucatarie cu loc de luat masa, iar in celalalt capat al bucatariei se afla baia cu cada, din aceasta bucatarie in partea dreapta se gaseste livingul care este foarte spatios si cu iesire pe balcon, iar din acest living se intra separat in cele doua dormitoare. Din punct de vedere al structuratii acest apartament este calduros si primitor, construit din BCA avand toti peretii exteriori izolati termic si fonic, geamuri termopane cu tamplarie PVC, usa intrare din PVC, gresie si faianta in baie, parchet laminat in bucatarie si dormitoare, iar in living podeaua este din lemn pentru a pastra specificul de rustic si a ambientei placute de natural. Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 36.000 euro - comision zero.

apartament la casa cu 3 camere in cisnadie judet s

Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 102 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 163960 | actualizat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 36.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 102 m2
  • Suprafata construita: 115 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Apartament de vanzare la casa cu 3 camere decomandate in Cisnadie judet Sibiu, situat la etajul 1 din 1 singur pe palier, avand o suprafata utila de 102 mp si curte proprie de 100 mp.
Acest apartament se afla intr-o curte cu inca 6 familii foarte linistite, avand fiecare apartament intrare separata din curtea comuna care este frumos amenajata.
Apartamentul este compartimenat foarte util din toate punctele de vedere, la intrarea in apartament se afla o bucatarie cu loc de luat masa, iar in celalalt capat al bucatariei se afla baia cu cada, din aceasta bucatarie in partea dreapta se gaseste livingul care este foarte spatios si cu iesire pe balcon, iar din acest living se intra separat in cele doua dormitoare.
Din punct de vedere al structuratii acest apartament este calduros si primitor, construit din BCA avand toti peretii exteriori izolati termic si fonic, geamuri termopane cu tamplarie PVC, usa intrare din PVC, gresie si faianta in baie, parchet laminat in bucatarie si dormitoare, iar in living podeaua este din lemn pentru a pastra specificul de rustic si a ambientei placute de natural.
Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 36.000 euro - comision zero.
  • Vanzare 36.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 163960 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1153 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1127 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.11.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei