Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 4 din 5 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona rahovei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Mar 21, 2017 Mar 21, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei situat la etajul intermediar 4 din 5 cu o suprafata totala de 40 mp, al unui imobil din caramida construit in jurul anului 1980 Locuinta beneficiaza de diverse imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica la exterior, interfon, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere din otel, parchet de stejar in camere, gresie si faianta in bucatarie si bai, contorizare separata la apa si gaz. Imobilul dispune de imbunatatiri precum izolatie termica si fonica exterioara, acoperis din tigla, usa metalica intrare iar accesul in bloc se face prin intermediul interfonului cu cartela magnetica. Apartamentul este generos si compartimentat armonios in: living spatios din care se intra in dormitor, o bucatarie, o baie prevazuta cu cada si geam de aerisire, hol, debara. Imobilul il regasim in imediata apropiere a statiilor de taxi si transport in comun, iar facultatile, scolile si gradinitele, magazinele sunt la maxim 10 minute de mers pe jos. Locuinta se vinde mobilata la pretul de 30000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona rahovei

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 3, suprafata utila 35 m2.
Etajul 4 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 173914 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 35 m2
  • Suprafata construita: 40 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Rahovei situat la etajul intermediar 4 din 5 cu o suprafata totala de 40 mp, al unui imobil din caramida construit in jurul anului 1980
Locuinta beneficiaza de diverse imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica la exterior, interfon, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere din otel, parchet de stejar in camere, gresie si faianta in bucatarie si bai, contorizare separata la apa si gaz. Imobilul dispune de imbunatatiri precum izolatie termica si fonica exterioara, acoperis din tigla, usa metalica intrare iar accesul in bloc se face prin intermediul interfonului cu cartela magnetica.
Apartamentul este generos si compartimentat armonios in: living spatios din care se intra in dormitor, o bucatarie, o baie prevazuta cu cada si geam de aerisire, hol, debara.
Imobilul il regasim in imediata apropiere a statiilor de taxi si transport in comun, iar facultatile, scolile si gradinitele, magazinele sunt la maxim 10 minute de mers pe jos.
Locuinta se vinde mobilata la pretul de 30000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 30.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 173914 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1073 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3291 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei