Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament semidecomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona vasile aaron

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Dec 08, 2016 Dec 08, 2016 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil ce beneficiaza de izolatie termica si fonica, de interfon si de acoperis. Locuinta are o suprafata totala de 73 mp si este compusa la primul nivel din living luminos complet mobilat, o bucatarie complet mobilata si utilata cu toate cele necesare unei gospodine, o baie generoasa cu cada, la nivelul superior intalnim un dormitor foarte spatios si luminos ce beneficiaza de mobila. Apartamentul a fost complet renovat in toamna anului 2015 cu materiale si produse de inalta calitate, acesta beneficiaza de mobila si electrocasnice cum ar fi: frigider, masina de spalat, cuptor, aragaz, hota. Locuinta beneficiaza de imbunatatiri cum ar fi: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere din otel, usi de lemn la interior, scara din fier forjat, gresie, faianta si parchet laminat. Imobilul in care se afla apartamentul este situat intr-o zona foarte bine cotata a orasului, pe o strada asfaltata si iluminata, avand in imediata apropiere piata, un parc de joaca pentru copiii, o biserica, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi si marile centre comerciale. Apartamentul se vinde la pretul de 32.000 euro negociabil.

apartament cu 2 camere in sibiu zona vasile aaron

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 62 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 185169 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 62 m2
  • Suprafata construita: 73 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil ce beneficiaza de izolatie termica si fonica, de interfon si de acoperis.
Locuinta are o suprafata totala de 73 mp si este compusa la primul nivel din living luminos complet mobilat, o bucatarie complet mobilata si utilata cu toate cele necesare unei gospodine, o baie generoasa cu cada, la nivelul superior intalnim un dormitor foarte spatios si luminos ce beneficiaza de mobila.
Apartamentul a fost complet renovat in toamna anului 2015 cu materiale si produse de inalta calitate, acesta beneficiaza de mobila si electrocasnice cum ar fi: frigider, masina de spalat, cuptor, aragaz, hota.
Locuinta beneficiaza de imbunatatiri cum ar fi: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica cu calorifere din otel, usi de lemn la interior, scara din fier forjat, gresie, faianta si parchet laminat.
Imobilul in care se afla apartamentul este situat intr-o zona foarte bine cotata a orasului, pe o strada asfaltata si iluminata, avand in imediata apropiere piata, un parc de joaca pentru copiii, o biserica, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi si marile centre comerciale.
Apartamentul se vinde la pretul de 32.000 euro negociabil.
  • Vanzare 32.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 185169 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 325 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1644 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.01.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei