Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Turnisor. Apartament semidecomandat la etajul 4 din 5 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona turnisor

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu
Jun 19, 2017 Jun 19, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata totala de 39 mp situat la etajul 4 din 5 al unui imobil cu termosistem la exterior si doar 2 apartamente pe palier. Apartamentul este spatios si bine compartimentat compus din living generos si luminos unit cu bucataria de tip open-space mobilat si utilat complet, un dormitor matrimonial cu mobilier specific, baie cu cabina de dus si un mic hol la intrarea in locuinta. Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, usa metalica la intrare, usi de lemn noi la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. De asemenea pentru depozitarea lucrurilor dumneavoastra va sta la dispozitie si o pivinta uscata de 10 mp aflata la subsolul imobilului. Zona in care este amplasat imobilul este una buna a orasului avand in apropiere majoiritatea punctelor de interes public, unitati de invatamant, magazine, banci, farmacii si statii ale mijloacelor de transport in comun. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 29900 euro negociabil existand posibilitatea achizitiei prin credit ipotecar.

apartament cu 2 camere in sibiu zona turnisor

Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 28 m2.
Etajul 4 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 178730 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 29.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 28 m2
  • Suprafata construita: 39 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1987

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor cu o suprafata totala de 39 mp situat la etajul 4 din 5 al unui imobil cu termosistem la exterior si doar 2 apartamente pe palier.
Apartamentul este spatios si bine compartimentat compus din living generos si luminos unit cu bucataria de tip open-space mobilat si utilat complet, un dormitor matrimonial cu mobilier specific, baie cu cabina de dus si un mic hol la intrarea in locuinta.
Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, usa metalica la intrare, usi de lemn noi la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
De asemenea pentru depozitarea lucrurilor dumneavoastra va sta la dispozitie si o pivinta uscata de 10 mp aflata la subsolul imobilului.
Zona in care este amplasat imobilul este una buna a orasului avand in apropiere majoiritatea punctelor de interes public, unitati de invatamant, magazine, banci, farmacii si statii ale mijloacelor de transport in comun.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 29900 euro negociabil existand posibilitatea achizitiei prin credit ipotecar.
  • Vanzare 29.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 178730 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1967 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1729 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.08.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei