Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Lazaret. Apartament semidecomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament mobilat cu 2 camere zona lazaret in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Lazaret - Sibiu
Feb 08, 2017 Feb 08, 2017 Apartament cu 2 camere de tip mansarda, de vanzare, zona Lazaret, in Sibiu, cu o suprafata totala de 53 mp, construita si finisata in anul 2011 cu materiale de cea mai buna calitate, situat intr-o zona foarte linistita si ferita de traficul si agitatia cotidiana, se afla la etajul 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica la exterior si acoperis rezistent de tabla. Locuinta este intr-o stare excelenta, ideala pentru o familie tanara la inceput de drum, cu taxe foarte reduse si o compartimentare foarte utila astfel: la primul nivel ragasim un living de tip open-space cu bucataria complet mobilat si utilat cu frigider Arctic, masina de spalat Siemens, aragaz, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, o scara foarte rezistenta de lemn cu profil metalic care face accesul la nivelul superior unde se afla un dormitor matrimonial cu geam vertical. Acest apartament are numeroase imbunatatiri si utilitati printre care: geamuri termopan, usa metalica la intrare, centrala termica proprie Immergas cu calorifere din otel, usa de lemn la interior, gresie, faianta si parchet laminat. Imobilul are in apropiere numeroase puncte de interes public cum ar fi: institutii de invatamant, benzinarie, spalatorie auto, locuri de joaca pentru copii, fabrici, magazine, statii de autobuz si de taxi. Pretul pentru acest apartament complet mobilat si utilat este de 19.000 euro negociabil.

apartament mobilat cu 2 camere zona lazaret in sib

Apartament cu 2 camere in zona Lazaret - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 44 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 187844 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 19.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 44 m2
  • Suprafata construita: 53 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de tip mansarda, de vanzare, zona Lazaret, in Sibiu, cu o suprafata totala de 53 mp, construita si finisata in anul 2011 cu materiale de cea mai buna calitate, situat intr-o zona foarte linistita si ferita de traficul si agitatia cotidiana, se afla la etajul 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica la exterior si acoperis rezistent de tabla.
Locuinta este intr-o stare excelenta, ideala pentru o familie tanara la inceput de drum, cu taxe foarte reduse si o compartimentare foarte utila astfel: la primul nivel ragasim un living de tip open-space cu bucataria complet mobilat si utilat cu frigider Arctic, masina de spalat Siemens, aragaz, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, o scara foarte rezistenta de lemn cu profil metalic care face accesul la nivelul superior unde se afla un dormitor matrimonial cu geam vertical.
Acest apartament are numeroase imbunatatiri si utilitati printre care: geamuri termopan, usa metalica la intrare, centrala termica proprie Immergas cu calorifere din otel, usa de lemn la interior, gresie, faianta si parchet laminat.
Imobilul are in apropiere numeroase puncte de interes public cum ar fi: institutii de invatamant, benzinarie, spalatorie auto, locuri de joaca pentru copii, fabrici, magazine, statii de autobuz si de taxi.
Pretul pentru acest apartament complet mobilat si utilat este de 19.000 euro negociabil.
  • Vanzare 19.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187844 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 646 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1468 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei