Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Compa. Apartament semidecomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament mobilat cu 2 camere in sibiu zona compa

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Compa - Sibiu
Nov 01, 2017 Nov 01, 2017 De vanzare apartament renovat cu 2 camere, complet mobilat si utilat, in Sibiu zona Compa, cu o suprafata totala de 47 mp, situat la etajul 5 cu pod, al unui imobil ce beneficiaza de acoperis solid de tabla, izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara in fata careia se afla spatii verzi si parcari amenajate. Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este foarte insorita, nu are pereti laterali exteriori si are acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi. Aceasta proprietate a fost renovata complet in anul 2014, printre imbunatatiri si dotari putem aminti: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, aer conditionat, parchet laminat in camere, gresie, faianta, usi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica, contorizari separate la utilitati. Locuinta este excelent compartimentata si anume: hol la intrare cu acces intr-un living de tip open-space cu bucataria, baie cu aerisire si cabina de dus, iar la nivelul superior se afla un dormitor si un dressing, toate incaperile dispun de mobilier modern facut la comanda si se predau mobilate si dotate cu cuptor, plita si hota electrica incorporata, frigider si masina de spalat haine. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 25.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Ipotecar.

apartament mobilat cu 2 camere in sibiu zona compa

Apartament cu 2 camere in zona Compa - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 39 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207689 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 25.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Compa
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 39 m2
  • Suprafata construita: 47 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

De vanzare apartament renovat cu 2 camere, complet mobilat si utilat, in Sibiu zona Compa, cu o suprafata totala de 47 mp, situat la etajul 5 cu pod, al unui imobil ce beneficiaza de acoperis solid de tabla, izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara in fata careia se afla spatii verzi si parcari amenajate.
Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este foarte insorita, nu are pereti laterali exteriori si are acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi.
Aceasta proprietate a fost renovata complet in anul 2014, printre imbunatatiri si dotari putem aminti: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, aer conditionat, parchet laminat in camere, gresie, faianta, usi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica, contorizari separate la utilitati.
Locuinta este excelent compartimentata si anume: hol la intrare cu acces intr-un living de tip open-space cu bucataria, baie cu aerisire si cabina de dus, iar la nivelul superior se afla un dormitor si un dressing, toate incaperile dispun de mobilier modern facut la comanda si se predau mobilate si dotate cu cuptor, plita si hota electrica incorporata, frigider si masina de spalat haine.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 25.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Ipotecar.
  • Vanzare 25.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207689 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2018 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1629 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei