Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la Parter din 4 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Mar 10, 2017 Mar 10, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Mihai Viteazu, situat la parterul inalt al unui imobil cu 4 etaje, cu o suprafata totala de 67 mp, construit in anul 1982, aflat in cea mai importanta si cautata zona a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes citadin necesare unui trai linistit: magazine, farmacii, banci, scoli, facultati, locuri de joaca pentru copiii, biserici, piata agroalimentara, statii de autobuz si taxi. Locuinta este foarte pretabila si pentru spatiu comercial, birouri sau sediu de firma intrucat are un vad pietonal si auto foarte intens si este compartimentata astfel: 2 camere luminoase, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, bucatarie mobilata si utilata cu frigider, aragaz, mobilier la comanda, doua holuri intermediare, toate acestea ofera viitorului proprietar o suprafata utila de 48 mp. Apartamentul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri precum usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala termica proprie pe gaz, calorifere de otel, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet din lemn masiv in cele doua camere si usi din lemn la interior. Aceasta proprietate se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 45.500 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 48 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188018 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 45.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 48 m2
  • Suprafata construita: 67 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1982

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu, zona Mihai Viteazu, situat la parterul inalt al unui imobil cu 4 etaje, cu o suprafata totala de 67 mp, construit in anul 1982, aflat in cea mai importanta si cautata zona a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes citadin necesare unui trai linistit: magazine, farmacii, banci, scoli, facultati, locuri de joaca pentru copiii, biserici, piata agroalimentara, statii de autobuz si taxi.
Locuinta este foarte pretabila si pentru spatiu comercial, birouri sau sediu de firma intrucat are un vad pietonal si auto foarte intens si este compartimentata astfel: 2 camere luminoase, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, bucatarie mobilata si utilata cu frigider, aragaz, mobilier la comanda, doua holuri intermediare, toate acestea ofera viitorului proprietar o suprafata utila de 48 mp.
Apartamentul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri precum usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala termica proprie pe gaz, calorifere de otel, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet din lemn masiv in cele doua camere si usi din lemn la interior.
Aceasta proprietate se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 45.500 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa.
  • Vanzare 45.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188018 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 455 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2644 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei