Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 2 camere in zona ultracentrala sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 02, 2018 May 02, 2018 Apartament cu 2 camere situat la etajul 1, ultracentral, la 1 minut de mers pe jos pana in Piata Mare din Sibiu cu o suprafata totala de 75 mp. Structura camerelor este foarte avantajoasa fiindca aceste doua camere in suprafata de 63 mp utili pot fi delimitate in doua garsoniere diametral opuse. Holul dintre aceste doua camere este comun cu al vecinului, de aici intrandu-se separat. Camerele sunt foarte mari si luminoase, lucru foarte avantajos in adaptarea spatiului in functie de nevoile cumparatorului. De asemenea inaltimea impresionanta a camerelor ( aproximativ 4 metri liniari ) poate da optiunea suplimentarii spatiului locuibil. Finisajele sunt simple, dar imobilul solid construit in anii 1880 are o structura de rezistenta foarte buna, apartamentul de la etajul 1 nefiind afectat de igrasie. Bucataria este mica dar utila iar baia cu geam de aerisire si cada completeaza imaginea unei investitii fructuoase. Imbunatatirile apartamentului constau in centrala termica, caloriferele de otel, parchetul de stejar, geamurile duble de lemn, gresia si faianta. Atuurile acestui apartament pretabil pentru inchiriat in regim hotelier, birouri, locuinta sau alt gen de activitati sunt clare, zona ultracentrala, etajul 1 si punctul de reper foarte usor de descris convingand orice persoana cu viziune. Pretul acestui apartament este 58.000 euro foarte usor negociabil.

apartament cu 2 camere in zona ultracentrala sibiu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 63 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 211166 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 63 m2
  • Suprafata construita: 75 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere situat la etajul 1, ultracentral, la 1 minut de mers pe jos pana in Piata Mare din Sibiu cu o suprafata totala de 75 mp. Structura camerelor este foarte avantajoasa fiindca aceste doua camere in suprafata de 63 mp utili pot fi delimitate in doua garsoniere diametral opuse.
Holul dintre aceste doua camere este comun cu al vecinului, de aici intrandu-se separat. Camerele sunt foarte mari si luminoase, lucru foarte avantajos in adaptarea spatiului in functie de nevoile cumparatorului. De asemenea inaltimea impresionanta a camerelor ( aproximativ 4 metri liniari ) poate da optiunea suplimentarii spatiului locuibil. Finisajele sunt simple, dar imobilul solid construit in anii 1880 are o structura de rezistenta foarte buna, apartamentul de la etajul 1 nefiind afectat de igrasie.
Bucataria este mica dar utila iar baia cu geam de aerisire si cada completeaza imaginea unei investitii fructuoase. Imbunatatirile apartamentului constau in centrala termica, caloriferele de otel, parchetul de stejar, geamurile duble de lemn, gresia si faianta.
Atuurile acestui apartament pretabil pentru inchiriat in regim hotelier, birouri, locuinta sau alt gen de activitati sunt clare, zona ultracentrala, etajul 1 si punctul de reper foarte usor de descris convingand orice persoana cu viziune.
Pretul acestui apartament este 58.000 euro foarte usor negociabil.
  • Vanzare 58.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211166 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 970 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1529 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei