Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la etajul 16 din 16 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Mar 14, 2017 Mar 14, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere in Sibiu situat pe Bulevardul Mihai Viteazu la etajul intermediar 16 din 17 al unui bloc constructie noua anul 2015 ce beneficiaza de parcare privata, 2 lifturi moderne, izolatie termica si fonica de calitate superioara. Locuinta are o suprafata totala de 45 mp care sunt structurati intr-un mod cat mai economic si benefic astfel incat sa va ofere tot confortul necesar un trai linistit. Acesta este compus dintr-un living cu bucataria open-space de 15 mp care beneficiaza de iesire pe balcon, un dormitor generos si luminos de 12 mp, care are si el iesire pe balcon, cu o priveliste foarte frumoasa asupra orasului care o sa va incante in fiecare zi, o baie de 4 mp si un hol din care se face accesul in toate incaperile imobilului. Apartamentul este la stadiul de finisat si mobilat si beneficiaza de: - centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, instalatie electrica si termica noua. Zona in care este situat acest apartament este una de mare interes fiind situat pe un bulevard principal al orasului in apropierea caruia regasim tot ce este necesar: Shopping City Sibiu, piata, institutii bancare, scoli, gradinite. Privelistea de care beneficiaza acest apartament este una superba de care o sa va indragostiti pe loc. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 26.000 euro. Poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar sau prin Programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 37 m2.
Etajul 16 / 16 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 183320 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 26.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 37 m2
  • Suprafata construita: 45 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 16
  • Numar etaje: Parter+16 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere in Sibiu situat pe Bulevardul Mihai Viteazu la etajul intermediar 16 din 17 al unui bloc constructie noua anul 2015 ce beneficiaza de parcare privata, 2 lifturi moderne, izolatie termica si fonica de calitate superioara.
Locuinta are o suprafata totala de 45 mp care sunt structurati intr-un mod cat mai economic si benefic astfel incat sa va ofere tot confortul necesar un trai linistit.

Acesta este compus dintr-un living cu bucataria open-space de 15 mp care beneficiaza de iesire pe balcon, un dormitor generos si luminos de 12 mp, care are si el iesire pe balcon, cu o priveliste foarte frumoasa asupra orasului care o sa va incante in fiecare zi, o baie de 4 mp si un hol din care se face accesul in toate incaperile imobilului.

Apartamentul este la stadiul de finisat si mobilat si beneficiaza de:
- centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, instalatie electrica si termica noua.

Zona in care este situat acest apartament este una de mare interes fiind situat pe un bulevard principal al orasului in apropierea caruia regasim tot ce este necesar: Shopping City Sibiu, piata, institutii bancare, scoli, gradinite.
Privelistea de care beneficiaza acest apartament este una superba de care o sa va indragostiti pe loc.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 26.000 euro. Poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar sau prin Programul Prima Casa.
  • Vanzare 26.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 183320 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 501 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1429 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei