Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Strand. Apartament semidecomandat la Parter din 2 etaje. apartament la casa cu 2 camere in sibiu zona stran

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu
Oct 08, 2015 Oct 08, 2015 Apartament de vanzare la casa cu 2 camere in Sibiu zona Strand cu o suprafata totala de 64 mp, situat la parterul unei case cu 2 etaje, construita din caramida in anul 1969 si renovata in anul 2008. Locuinta este compartimentata astfel: un living luminos si spatios cu bucataria open-space mobilata si utilata cu aragaz, 2 dormitoare incapatoare, o baie cu cada si geam de aerisire, o camara pentru depozitare, in spatele curtii este amenajata o gradina, iar masina se poate parca in curte. Acesta detine toate utilitatile si imbunatirile necesare cum ar fi conectare la gaz, curent, apa, canalizare, centrala proprie cu calorifere de otel, geamuri termopan, usa de metal la intrare, parchet in camere, gresie si faianta in bucatarie si baie. Imobilul se afla intr-o zona linistita, pe o strada asfaltata si iluminata, avand in apropiere magazine, farmacii, statii pentru mijloace de transport in comun si taxi, gradinita, scoala, licee, facultate. Apartamentul se vinde mobilat la pretul de 33000 euro, usor negociabil, poate fi achizitionat si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament la casa cu 2 camere in sibiu zona stran

Apartament cu 2 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 50 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 158131 | actualizat acum 8 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 64 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1969

Alte informatii:

Apartament de vanzare la casa cu 2 camere in Sibiu zona Strand cu o suprafata totala de 64 mp, situat la parterul unei case cu 2 etaje, construita din caramida in anul 1969 si renovata in anul 2008.
Locuinta este compartimentata astfel: un living luminos si spatios cu bucataria open-space mobilata si utilata cu aragaz, 2 dormitoare incapatoare, o baie cu cada si geam de aerisire, o camara pentru depozitare, in spatele curtii este amenajata o gradina, iar masina se poate parca in curte.
Acesta detine toate utilitatile si imbunatirile necesare cum ar fi conectare la gaz, curent, apa, canalizare, centrala proprie cu calorifere de otel, geamuri termopan, usa de metal la intrare, parchet in camere, gresie si faianta in bucatarie si baie.
Imobilul se afla intr-o zona linistita, pe o strada asfaltata si iluminata, avand in apropiere magazine, farmacii, statii pentru mijloace de transport in comun si taxi, gradinita, scoala, licee, facultate.
Apartamentul se vinde mobilat la pretul de 33000 euro, usor negociabil, poate fi achizitionat si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 33.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 158131 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1921 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 533 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.07.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei