Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament in sibiu 2 camere la mansarda zona miha

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jan 29, 2015 Jan 29, 2015 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu la mansarda situat intr-o zona linistita a bulevardului Mihai Viteazu, construit in anul 2007, din BCA cu acoperis de tigla, peste un imobil cu 4 etaje, care este izolat termic si fonic pe exterior, dotat cu interfon. Intrarea in acest apartament se face pe o usa metalica, aflandu-ne intr-un living cu bucatarie ( open space ) avand parchet de o calitate superioara de culoarea stejarului, peretii si tavanul tapati cu stuf venetian, coltar din piele de culoare albain living, in bucatarie mobila de lux cu electrocasnice incorporate, ( plita electrica, cuptor ), avand si in bucatarie un coltar de peile de culoare alba si o masa de sticla unde se poate servi masa. Din living se intra in baia care este dotata cu cada jacuzzi, geam de aerisire, gresie si faianta de cea mai buna calitate, iar sub scara interioara care face accesul la dormitorul matrimonial se afla un spatiu de depozitare. Acest apartament este intabulat in totalitate avand o suprafata utila de 62 mp, oferind posibilitatea de a fi achizitionat si prin Programul Prima Casa, pretul fiind de 36.000 euro, complet mobilat si utilat, totul este nou, in acest apartament nu s-a locuit de nici o persoana pana in prezent.

apartament in sibiu 2 camere la mansarda zona miha

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 62 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155791 | actualizat acum 9 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 36.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 62 m2
  • Suprafata construita: 79 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu la mansarda situat intr-o zona linistita a bulevardului Mihai Viteazu, construit in anul 2007, din BCA cu acoperis de tigla, peste un imobil cu 4 etaje, care este izolat termic si fonic pe exterior, dotat cu interfon.
Intrarea in acest apartament se face pe o usa metalica, aflandu-ne intr-un living cu bucatarie ( open space ) avand parchet de o calitate superioara de culoarea stejarului, peretii si tavanul tapati cu stuf venetian, coltar din piele de culoare albain living, in bucatarie mobila de lux cu electrocasnice incorporate, ( plita electrica, cuptor ), avand si in bucatarie un coltar de peile de culoare alba si o masa de sticla unde se poate servi masa. Din living se intra in baia care este dotata cu cada jacuzzi, geam de aerisire, gresie si faianta de cea mai buna calitate, iar sub scara interioara care face accesul la dormitorul matrimonial se afla un spatiu de depozitare.
Acest apartament este intabulat in totalitate avand o suprafata utila de 62 mp, oferind posibilitatea de a fi achizitionat si prin Programul Prima Casa, pretul fiind de 36.000 euro, complet mobilat si utilat, totul este nou, in acest apartament nu s-a locuit de nici o persoana pana in prezent.
  • Vanzare 36.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155791 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1914 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 185 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei