Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Milea. Apartament semidecomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 2 camere zona dioda in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu
Apr 10, 2017 Apr 10, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare zona Dioda in Sibiu, cu o suprafata totala de 54 mp, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, construit in anul 1985 si renovat in anul 2012. Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, compusa din living generos, mobilat, cu acces la balcon, un dormitor spatios, un hol intermediar unde se afla si o baie cu cada si geam de aerisire, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, masina de spalat, frigider. Acest apartament dispune de imbunatatiri cum ar fi usa metalica la intrare, centrala proprie cu calorifere din otel,geamuri termopan, gresie, faianta si parchet. Imobilul dispune de izolatie termica, fonica si interfon, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului, pozitionat pe o strada asfaltata si iluminata public, avand in apropiere spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, statii pentru mijloacele de transport sau statie de taxi. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 44.500 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere zona dioda in sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 45 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188561 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 45 m2
  • Suprafata construita: 54 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1985

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare zona Dioda in Sibiu, cu o suprafata totala de 54 mp, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, construit in anul 1985 si renovat in anul 2012.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, compusa din living generos, mobilat, cu acces la balcon, un dormitor spatios, un hol intermediar unde se afla si o baie cu cada si geam de aerisire, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, masina de spalat, frigider.
Acest apartament dispune de imbunatatiri cum ar fi usa metalica la intrare, centrala proprie cu calorifere din otel,geamuri termopan, gresie, faianta si parchet.
Imobilul dispune de izolatie termica, fonica si interfon, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului, pozitionat pe o strada asfaltata si iluminata public, avand in apropiere spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, statii pentru mijloacele de transport sau statie de taxi.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 44.500 euro negociabil, existand posibilitatea achizitionarii si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 44.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188561 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1086 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1790 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei