Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Milea. Apartament semidecomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament la etajul i cu 2 camere zona dioda in s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu
Apr 03, 2017 Apr 03, 2017 Apartament cu 2 camere semidecomandate de vanzare, zona Dioda in Sibiu, cu o suprafata totala de 55 mp si utila de 46 mp, situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil cu termosistem la exterior si interfon la intrarea in scara, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului. Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, compusa din living generos cu iesire in balconul privat inchis cu geam termopan, un dormitor matrimonial spatios cu acces din holul intermediar unde se afla si o baie mare cu cada si geam pentru aerisire, o bucatarie deschisa unita cu holul de la intrarea in locuinta unde se afla si o camara pentru depozitare. Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Pretul de vanzare al apartamentului este de 50000 euro usor negociabil, existand posibilitatea achizitiei si prin Credit Ipotecar sau programul national Prima Casa.

apartament la etajul i cu 2 camere zona dioda in s

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 46 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188210 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 50.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 46 m2
  • Suprafata construita: 55 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1976

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere semidecomandate de vanzare, zona Dioda in Sibiu, cu o suprafata totala de 55 mp si utila de 46 mp, situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil cu termosistem la exterior si interfon la intrarea in scara, aflat la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, compusa din living generos cu iesire in balconul privat inchis cu geam termopan, un dormitor matrimonial spatios cu acces din holul intermediar unde se afla si o baie mare cu cada si geam pentru aerisire, o bucatarie deschisa unita cu holul de la intrarea in locuinta unde se afla si o camara pentru depozitare.
Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 50000 euro usor negociabil, existand posibilitatea achizitiei si prin Credit Ipotecar sau programul national Prima Casa.
  • Vanzare 50.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188210 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 932 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1492 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei