Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 4 din 5 etaje. apartament in sibiu 2 camere zona vasile aron

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Oct 30, 2014 Oct 30, 2014 Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera in exclusivitate spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandat situat pe strada Semaforului, in apropierea Pietei Agroalimentare, la doar 10 minute de mers pe jos fata de Shopping City Sibiu si la 15 minute de mers fata de centrul orasului si centrele universitare, dar totusi in apropierea spatiilor de joaca pentru copii, institutilor de invatamant, bancilor si farmaciilor. Apartamentul face parte dintr-un imobil construit in jurul anului 1980 si renovat in anul 2007, odata cu construirea mansardelor, dispunand astfel de: interfon, acoperis din tigla, izolatie termica si fonica exterioara.  Acesta este situat la etajul 4 din 5 avand o suprafata utila de 36 mp si o suprafata totala de 41 mp, fiind compus din: bucatarie, hol, baie cu cada si geam de aerisire, sufragerie si un dormitor. Apartamentul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala propie cu calorifere din otel, parchet laminat in sufragerie si dormitor, pardoseala de gresie pe hol, in baie si bucatarie, pereti acoperiti cu gresie in bucatarie si baie. Imobilul se poate achizitiona la pretul de 24500 euro.

apartament in sibiu 2 camere zona vasile aron

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 36 m2.
Etajul 4 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155795 | actualizat acum 9 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 24.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 36 m2
  • Suprafata construita: 41 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera in exclusivitate spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandat situat pe strada Semaforului, in apropierea Pietei Agroalimentare, la doar 10 minute de mers pe jos fata de Shopping City Sibiu si la 15 minute de mers fata de centrul orasului si centrele universitare, dar totusi in apropierea spatiilor de joaca pentru copii, institutilor de invatamant, bancilor si farmaciilor.
Apartamentul face parte dintr-un imobil construit in jurul anului 1980 si renovat in anul 2007, odata cu construirea mansardelor, dispunand astfel de: interfon, acoperis din tigla, izolatie termica si fonica exterioara. 
Acesta este situat la etajul 4 din 5 avand o suprafata utila de 36 mp si o suprafata totala de 41 mp, fiind compus din: bucatarie, hol, baie cu cada si geam de aerisire, sufragerie si un dormitor.
Apartamentul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala propie cu calorifere din otel, parchet laminat in sufragerie si dormitor, pardoseala de gresie pe hol, in baie si bucatarie, pereti acoperiti cu gresie in bucatarie si baie.
Imobilul se poate achizitiona la pretul de 24500 euro.
  • Vanzare 24.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155795 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2650 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 456 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei